Wednesday, February 9, 2011

Lytess ker Spanx??


Spanx


Hi uols...

Uols dah beli ker menda2 seperti nama di atas? Spanx memang la femes tapi lytess pon tak kurang hebatnyer kan...fungsi menda2 nie sama seperti yang jenama lelain kat serata dunia adalah membentuk, mengkontur, mengover lemak dsbnya..

Walhal aku da ader set Premium Beautiful, pakainyer tidak...memula dulu pakai la jugak tapi bila kita dah stop nak pakai balik kena mengharungi pening2 lalatnya..itu yang malesss tu...nak pakai pulak agak2 berchenta, 10minit paling kurang...tsk tsk tsk...itu semua aku bole harungi lagi tapi bab long girdle dia paras2 peha gitu...sudahnye peha menjadi tershekik dan menimbulkan lelemak di situ..kalo pakai baju kurung, skirt selamat..tapi kalo pakai suar mula laa berketak2...aduih...~ ini sebab peha aku gajah sangat kot!

Keinsafan mula timbul setelah melihat picta2 aku masa besday party irfan (akan dihapdet kelak!)....hazab...tak sangka pulak aku mempunyai badan yang gemuk cenggitu...lelemak tersentil2 di sisi baju lagi mengejikan keadaaan..buruk benar rasa nak pitam bangun pat belas kali!!

Setelah meminta pendapat yang arif dan pemakai2 spanx tersohor, diorang cadangkan aku beli spanx...tapi puas aku belek aku tak jumpa pulak yang paras2 lutut tapi paras beti satau legging ada laa...help plisss!!

Tapi aku lebih beratkan lytess nie...setelah digoogle rupanya lytess pon ader kat malaysia tapi harganya agam laa pulak...aku lebih berminat pada blog satu2 yang aku jumpa tu...tak tau laa kalo ader lagi yang lain sebab tak kuasa pulak nak kelebet satu2...

Mungkinkah lytess? Entah....harus dimasukkan dalam wish list 2011...muahahahaa....kalo uols tahu pasal perbandingan dia dan kat mana bole dapat, yang penting murah uols, jangan lupa kongsi2kan...kot2 nanti aku jadi pengedar lytess korang jangan lupe beli yer! eh berangan mak nyah....

9 Comments:

linahilmin said...

tak pernah dengar ni! agam sgt ke harganya? ala, beautiful lagi mahal kan! ribuan gittew! i pun rasa dok gedik nk order spanx konon nk start pki masa dlm pantang, tup tup... doc kata maybe caeser.. ampessssss!

atty's said...

mana-mana pun leh..janji kuyus.

tigrismalaya said...

lina~spanx ngan lytess tak la mahal sangat banding ngan PB..just compare lytess yang ada kat malaysia jual lebih mahal compare ngan blog yg order dr US lebih murah. Rasanyer lytess malaysia amik dr UK.

Beb, spanx ader utk preggy mom...try la best ke x..

Kak ty~ betul tu kakty..pakai hapa pon makan tetap cam hantu raya camno nak kurus! hahaha

rasp said...

pakai nie pun kena disiplin gak..
i nye PB pun ntah ke mana...
sbb tu cam dah takmo beli apa2 cenggini...
sbb wa punya nafsu makan adalah besarrrr punyaaaaa...

Hezesuze said...

weols ada satu kaler itam tapi dah tak pakai dah..mane taknye nk kencing amatlah azab ye...hahaaha

hOtMaMa said...

yer.. spanx pun okeh.. tp mak ttp gedem! mula2 beli berkobar2 pakai.. ujung2 mana pg mak pun tak tahu! sedeyy

CuppyCakeMommy said...

i kompem beli punya..skang juga i nak placed the order..

btw..ada new educational toys for your kid at my blog..jom cekidout

░♥si lampu neon♥░ said...

cam best jer kalau pakai benda ni weh..mesti mahal !


Jeng3x…
# Suami Kaki Pukul !#
# Buffered Earnings Nuffnang Edisi Mac#
# Akuarium Ikan Comel #
# Tikus Tinggal Dalam Rumah Diperbuat Dari Roti !#

~ziey~ said...

mmg kalu pkir psl lelemak ineh.....lemah anggota bdn.....**pitamm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...