Tuesday, December 20, 2011

Trip Famili ke Cameron Highlands - Dec 2011

Wah....dah berbulan-bulan aku tak hapdet blog yag suam-suam kuku ni...nak buka blog pon rasa maless amat..jeles jugak tengok blogger2 lain yang tetap maintain dengan post2 terkini saban hari...kekangan kerja yang semakin busybodi juga menyebabkan blog semakin terpinggir layu walhal kalo dipikir2 balik, berblogging adalah lebih menyeronokkan dari berbuku muka sebab kita boleh baca balik semua catatan kita yang banyak kita telah lupakan..


Okeh...trip famili ini memang telah dirancang tapi hampir menemui kegagalan kerana tarikh cadangan kami
adik-beradik gagal mencapai titik mencapai titik keseimbangan...tapi kami berjaya merealisasikannya jua dan parents aku datang dr kg dengan famili abang aku, adik yang bongsu pulak naik bas ke ipoh dari sg petani dan aku serta cik mun gerak dari kl...

Last aku ke Cameron Highlands masa baru2 kawin tahun 2006...kali ni datang dengan membawa irfan...seronok sungguh dia berjalan....upsss..my besties, fm cameron mak beli utk uols tak tahu tertinggal kat mane..huhuhu...

Trip kali ni biasa2 ajee sebab banyak tempat xsempat nak pegi sebab Cameron penuh sesak jammed bagai jalannya, maklumlaa coti sekolah...Next time nak pegi lagi sebab nak pegi balik tempat ladang teh ombak rindu dan nak pegi bee farm yang ralat betul tak sempat ke sana...

Link



nape aku gumukkk sangat nie compared to my sisters?? huhu...

4 Comments:

atty's said...

kty pun last g cameron tahun 2005 ..bila ler nak gi lagi nie

rasp said...

lama tul i tak jengah sini...

i tak brapa suka ke CH masa cuti skolah...
confirm sesak...
prefer pegi masa wiken biasa ....

~ziey~ said...

Ohhh...i loikeee family trip together2x.... syiok kan.... :-p

tigrismalaya said...

kak ty ~ kena pg tu kak ty..dah lamer benor tuh..hehe

rasp ~ betul betul...kalo nak g elakkan cuti sekolah tapi nak wat camno kalo nak g sefamili mmg kna tggu cuti sekolah sbb abg adik cekgu gitu..

ziey ~ besttt sangatkan..satu famili jln2 nak2 bawak parents...suka tgk diorg happy berpeluang tgk tpt2 baru..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...