Thursday, June 12, 2008

double besday of the year

setelah berpesta sakan sebelah malam..siangnyer besday bash kawan ku lagi sorang nie...mak ngan anak samer tarikh besday 27 may...tapi zie bikin pada 08 june bertempat di mc D berhadapan ngan the curve, damansara....aku seperti biasa bershopping2 sampai luper daratan terlewat lak sampai seperti yang ditetapkan oleh ajk majlis, wah..siap ader ajk tue...dah la lewat sampai sesat lagi...aku bole lak gi mc D the curve..ini adie punya pasal nie...menci lar...tapi takder laa lambat sangat dalam 230 petang gitiew...wah sesampai jer nampak mak lela tengah makan ngan asyiknyer ko....senyum simpul dia tak tinggal...ader game yang diaturkan oleh pihak mc D tapi yang menang besday boy ngan maknyer...haruss la nie pakatan ngan mc D nih...kemunculan maskot pun dinantikan oleh kanak2...tapi ader yang takut...irfan lak menangis meleleh2 air mata coz time gamekan we ols menjerit2..harus lar dia terperanjat..anak aku yang sorang nie tak bole dengar bunyi ker sore kuat2...ni aku syak time ngandung aku sesangat ler sensitip...tak bole orang tinggi sore sket mau ler aku cepat terasa dan berlinangan air mata duyung...hehehehhe....
nie lar door gift yang disediakan oleh ajk majlis yang berlakon filem tue...
irfan berwajah masam jer...tau lar skang tak nak duduk dalam stroller lagi bile berjalan...habis la mama papa waaaaa......irfan dah lar berat...
nie lar besday boy ngan mamanyer...muhamad siddiq ngan mama zie

nie time game....anak ngan mak musti involve...pemenang dah berpakat ngan pihak mc D nie..haa...aku tahu....dengan nada tak puas ati nie....

mama, papa ngan irfan dengan maskot mc D...tah ler namer pe...nanti tanya wati balik yer...

acara meniup lilin...kat sebelah tue lar hubby si zie....

irfan gembira sakan kalo dapat berdiri....papa terpaksa melayan jer...

3 Comments:

~ziey~ said...

wah......haruss aku tiada kaitan dengan spekulasi itu...mak takde sekonkol ngn Mc'D laa...cuma kalau tak menang...haruss mak taknak bayar...hehheehheheheh..... tangkiu nyah...meluangkan masa ke majlis mak yang tak seberapa nih...haruss mak tunggu b'day irfan nanti...

Cyberwira said...

tapikan.. kenapa pakaian mcm berjanji je? semuanya ramai yg pakai warna coklet???

mielliza said...

hi dear, puas la i dok pikir kat mana i nampak hubby u ni before.. rhupa2nya mekanik laki haku ka.. nanti bebila i gi sapa u kat bengkel ye.. anyway selamat berkenalan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...