Tuesday, January 20, 2009

party time

Venue: Mc Donald Taipan USJ
Date : 18 January 2009
Party Theme : Adults ~ blue jeans n white top
Kids ~ costume

gitiew la uols....verangan jer kojo mak....maklum laa terkenang zaman2 study dulu kalo ader pe2 parti jer harus laa segalanyer bertema...

sori laa pada yang tak dijemput uols...parti tue kecil2an sajork bersempena bajet yang mesra alam...hahahahhha...next time kalo ada umo yang panjang aku akan jemput korang sume....oh iya, tak lupe kredit tuk mr cyberwira yang turut menabur bakti...

namapon besday my lil irfan (aku tumpang menempel tuk celebrate besday aku sekali), so jemputan adalah kalangan parents....thanks uols sebab datang memeriahkan majlis...

member nan sorang nie punyalah beria2 beli baju tuk anak ngan diri dia sendiri...ujung2 demam laa pulak...nak wat camne bukan kita yang minta jadi begitu....sian uols....takpe laa, next year kita berparti lagi...

seb baik kat mcd ari tue hanya party weols sajer...kalo tak harus 430 petang tue dah kena halau..sebab ramai datang lambat so acara tiup meniup lilin pon agak lambat bermula....dah sebab lama tak jumpa memasing bersembang bergebang, kul 6 lebih baru weols beredar dari sitiew...

aku pon berpuas ati ngan event manager tue, cik syahreena...dia pandai kendalikan majlis dan amat sporting...thanks yer yg...
so uols layan jer gambo yang mak capap nie okeh....

nie 2 couples yang datang paling awal

siddiq n irfan the bee...sedih laa ai tak dapat carik baju rimau tuk my lil irfan...


dan dan mak pon jadi mummy bee

me n my bestfriend + xroomate + xhousemate + teman sosial....hahahhahha....


antara game yang disediakan...

calling all daddies....phewitt....

now....time tuk mummies

3 orang nie sajork bujangan n ofcos anak bujang mama sekali

lina n famili

sam n famili

watie n famili

ziey n famili

zura datang ngan salah sorang anak dia

kak zura n partner

bergambo reramai...~ mak buyung si aju ngan ijal dah balik time nie manakala kak zura n partner, lina n family pon lom ~ so yang ader nie sume member2 upm ngan partner memasing..

little present tuk best costumes

door gift dari weols....lupa nak snap menda nie, ujung2 dah tinggal belen2 baru teringat..

nie yang menang best costume ~ james bond n little dancer...act baby siddiq juga mendapat point yang tinggi tapi james bond telah menang sebab atas inisiatif membawa pistol dan machine gun...tahniah juga pada siddiq @ dinosour sebab pakai costume yang cantik

pressie tuk irfan n me?....thanks alots

8 Comments:

sivaji d BOSS said...

seb baik hg membuat statement sbb2 kemenangan yaeesh.klu tak rasa besalah plak kat ziey sbb sungguh jitu siddiq menari ptg tu...woohoo..

bOSs said...

nyah, mcmana nak add hg or lela or ziey ek??maaf le sy bdk baru blajar nak main blog!woohoo..

chronicles of angelzz said...

noxx mak panas mana?
x nampak pown kelibat dier...
mnyorok blakang tiang eykk...

Cyberwira said...

Ohh.. watie pendatang baru dah mula nak menyengat di pasaran..syabas beta.

Nad Eusoff said...

pergh..sgt kiut okeh bee outfit si irfan..
si gedobok cm saye nih ade saiz tak?
aha, verangan hanjeng je aku

Cakap Kosong said...

happy bezday tuk anak ko nok!

IBU KUMBANG said...

hehe sesuatu ni, budget manj2 je. aku ingat this year xnak celebrate bithday anak aku, mengambik kesempatan! hehe

mummysyafie said...

hihih...kalau la yang adult pun kena pakai custom erkk, agak² ada tak yang berani pakai custom superman? hihihi...


happy birthday!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...