Friday, January 2, 2009

selamat tahun baru 2009

ooooo...dah 02 januari 2009 ropanyer...


maklum laa aku baru balik dari luar kawasan...berkhalwat kat gua, kat sane masa dia 2 hari lambat dari kat sini....






hihihihi..ade ker tempat cenggitu??? Thinking

aku baru nak wish hepi new year kat uols sume...peduli hapa kalo baru nak wishkan...


bebenornya aku tak sempat nak beronline beberapa ketika nie...bukan sebab tak bayo line tenet uols tapi seperti biasa laa kalo weekend menjelma (weekend lepas 28 dec weols berjoli kat air terjun gabai ~ allo uols mane gambornya...~hotmama n famili, kak senduk, kak bed, kak chem, poji, cyberwira + mumu, ali n p.a, suhaimi, hafez, hmm sape lagik...plus member2 adie) sgt2 sonotttt...
pas tue yang bestnyer umi aku datang berkunjung ke uma aku sejak isnin ari tue...so jalan2 sakan la weols, kalo tak pon layan vcd korea drama series reramai kat uma, boleh gitiew?? ~ weols anak beranak mmg fanatik ngan drama/movie korea...


sian abah ditinggalkan kat uma ngan adik aku si iwe tuh...munirah balik kl 29hb ari tue dari kg mmg kena berteman....barang2 dia penuh gle satu keta so kat seat belakang muat2 adik aku sorang jer...adik aku sarah tak mo datang sorang2 tapi nak ajak umi aku gak...so nak tak nak umi aku datang laaa...bole lak dia rasa segan sebab asik datang uma aku...~ wah bole gitu, bukan uma sape, anak sendiri tuh..katanyer takut menyusahkan adie...


so malam nie umi, sarah ngan wanie @ bibik letak jawatan akan balik trg...sunyi pulak ati aku nie maklumlah sebulan lebih si wanie ader kat uma ngan aku...skrg nie aku lak terkangkang sorang2 kat opis sebab yang laen cuti...so dapat laa aku godek2 blog nie sambil wat2 keje opis/keje aku...kalo ari laen mane bole nak lekat kat opis aku neh...

walaupown tahun baru dah masuk ari ke 2...silalah terima ucapan aku nie...apa azam baru uols...wishlist ai tuk 2009 pon blom dicapap lagik...ok tuk kali nie, terimalah...





SELAMAT MENYAMBUT TAHUN 2009


2009 glasses


2009 glasses


2009 glasses


2009 glasses


2009 glasses

8 Comments:

cokolat said...

hepi new year uol!!!

Cakap Kosong said...

selamat tahun baru nok!

tigrismalaya said...

cok - hepi new yr..

ck - slmt thun baru gak...azam per uol thn nie...

atty's said...

happy new year..takecare..

mummysyafie said...

hepi new year..hihihih..

lambat benor nak wish erkk..better then never kan

emarisa said...

hepi new year kak.. lmbt kit.. wah.. thn baru nmpk cam upgrade dari semua segi..

razifembi said...

kiki lewat 2 hari .... takpa..still in new year mood lagi...

happy new year gak...

mielliza said...

hepi new year dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...