Sunday, December 28, 2008

jantan merembessss....

sori yer adekku sayang....ai baru nak wat tag u nie....jarang beronline beberapa ketika nie.... Sorry


kalo diberi tag nie dibagi masa zaman2 jahiliyah dolu haruslah bagai nak gile list2 jantan merembes sedunia...skunk aku ngah pikir....satu....dua...enam...sembilan...pat belas....hmmmm....sape lagik nie uols...ahhh kalo aku ceduk mane2 dalam tenet pon bukan korang taw pon...janji merembes...huarh hahahha.....


so here we goes.............
peraturan tag nih mcm ni:

Senaraikan 15 lelaki paling melecur pada pendapat awak
Sertakan 1 gambar utk setiap seorang tersebut
Masukkan sebagai entri
Tag makhluk Tuhan yang lain









Drooling Bouncy Smileys Drooling Bouncy Smileys Drooling Bouncy Smileys Drooling Bouncy Smileys Drooling Bouncy Smileys







setelah ai mengkaji selidik, kesemua yang ai nyatakan nie adalah selebriti yang aku suka/minat dan hampir kesemuanya melalui mutu persembahan dalam lakonan mereka itiew...






mari kita lihat sape yang kena..... Funny, Good, Happy, Emotion, Excited, Excite, Silly, Excitement, Hurray, Encouragement, Applause, Groovy, Fun, Great, Awesome, Teriffic, Good Job, Nice Job, Well Done, Best, Encouragement, Fan, Cheering, Success, Fantastic, Cheer




no. 15 – fahrin ahmad


sgt minat jantan nie uols....tapi minat lite2 laa tak laa meroyan macam jaman aku bujangan dulu....fahrin telah mengetarkan jiwaku sewaktu dia berlakon drama salina ~ wah tersangat macho ngan innocent....pastue suka masa dia berlakon movie puaka tebing biru....huhuhu...tersangat laa sexy uols....


no. 14 - julian mcmohan


minat sangat mamat nie dalam lakonannya sebagai dr christian troy dalam nip/tuck tuh...sangat sexy plus amat laa romeo lagi rakus...suka ai....


no. 13 - rahul roy

tak taw mane mamat nie pi....aku goggle jumpe laa pic dia skunk cam buruk plus gemuk laa pulak...maklum laa zaman sexynyer dah berlalu...aku letak pic kat atas nie sebab aku memang minat gle ngan dia masa dia berlakon pelem nie...wah tersangat laa berangan nak jadi mangsa dia cam dalam pelem tue tapi jangan laa bunuh ai...kita wat menda laen laaa...haahahhahah....


no. 12 - winai krabutr

act aku tak tau pon nama mamat thai nie...tapi aku suka sangat dia dalam citer nie ngan citer nang nak...seksi abis...

no. 11 - ekin cheng



nie memang aku minat dia nie terutama lakonannya dalam the storm riders...termimpi2 laa pendek kata...


no. 10 - won bin



suka mamat korea nie...lakonan yang berkesan dalam aimh...lap u


no. 09 - song seun-heon


hero utama aimh...muka dia nie sexy abis laa pendek citer....romantiknya dia dalam citer tue...

no. 08 - arjun rampal


sape nak sangkal keseksian arjun nie...minat abis...



no. 07 - tarabas

uols ingat tak mamat tarabas nie dalam cave of the golden roses?? aku tak minat watak hero citer tuh tapi jatuh cintun ngan mamat nie...nak2 time tue masa remaja ngah gedik harusla berangan artis tu artis nie...sape nama bebenor dia pon aku tak taw....


no. 06 - tom welling


yang nie memang sangat laa merembeskan air sume...sangat comei dan tampan....watak dia sebagai clark kent tue amat laa bersesuaian ngan dirinya...kalo nengok renungannya bole cair punya....


no. 5 - brad pitt


tak yah perkenalkan yang nie....mmg handsome dan penuh kontroversi...seksiiii..i like...



no. 4 - ben barnes

macho laa mamat niekan....suka nengok muka dia dalam movie narnia tapi dalam movie tuh si caspian prince nie sangat laa comei kelihatan...tapi game prince of caspian pon muka watak tue cam muka dia...aku rasa game tuh dah lama....tak taw watak mana muncul dulu....


no. 3 - orlando bloom

sexykan dia nie....dalam citer pirates of carribean sexynyer mmg menyerlaah...


no. 2 - freddie prinze jr

aku mmg minat gle gle gle mamat nie masa jaman rumajaku...jatuh cinta abis ngan mamat nie...dalam mimpi pon tak pe...



no. 1 - jensen ackles


owh dean....sexynyer ko....aku memang minat watak yang cam nakal2 sket sambil menampakkan perangai playboynyer....i like....harus disertakan ngan perangai sikit2 ganas mmg laa mak sangat merembes...

upss act ader sorang lagi tapi tak taw nak letak no bape...hmmm...

evan sanders hero citer kuntilanak tuh...handsome kannn?? pic dia uols cari laa sendiri...


wah leganyer ai sebab dah menyempurnakan tag nie ngan jayanyer....skunk aku nak tag korang pulak...sape tuh...

Thinking
Thinking



Thinking
Thinking



Thinking



ahhhaaaa....Lightbulb Idea








takde sesapa sebenornya....aci tak uols???




bole kan?? tq..
note : sesungguhnya yang berjaya merembeskan segala air di tubuh badan mak adalah laki mak laaa...hahahahahha....jangan mare uols... Tongue Out

6 Comments:

Nad Eusoff said...

pergh...melecur melecah sume nih...
ekekekeke

Cakap Kosong said...

nok.....nampak gayenyer kita bermadulah nok...aku pun sker bagai nak giler ngan won bin nih!

chronicles of angelzz said...

syabass uollss syabass....

arep said...

yeszzzaa merembes kannnn...

rembes apa tatau...

Cyberwira said...

arep...jgn nakal2 yer.. hehehe

tigrismalaya said...

nad - mmg nad...terliur ai

ck - handsomekann dia???

coa - syabas tuk ai...tq uols

arep - rembes laa pe2 patut...

cyberwira - haaa....motip??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...