Saturday, April 18, 2009

new born ~ zura punya baby

dah lamer sangat pic2 nie dalam bentuk draft...ari nie baru dapat edit uols...

nie baby zura yang ke 3...

aku berkesempatan melawat diorang semasa balik dari menyopping untuk besday party hotmama di jj equine park...si zura nie tinggal dekat2 situ laa

zura nie housemate aku ngan mummyaeesh di sri serdang, masa jaman studi di upm ...

so tak taw nak stori per lagi maka lihat sajer laa pic nan ado nie...








2 Comments:

mummysyafie said...

yang mana ibu nyer..dua² slim macam model ni..hihihih..kalau kiter la, pas pegnen mesti badan macam belon

mummYaeesh said...

bdk ni da pandai berckp da...hang baru nak capap n3 ni..adoila!

woit..bile mau bawaks ku jln2 ke uma baru mu itusss...??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...