Saturday, April 11, 2009

besday party retro hotmama

oooo mak panas...

ropanyer dia ader lagi sambungan n3 pasal besday dia, yalah besday dah laa 4 tahun sekali baru ada dalam kalendarkan...tapi tahun nie tak de pown dalam kalendar tapi tetap dia celebrate uols...

walaupown kisah dah basi tapi tetap nak citer...


besday dia neh disambut pada pertengahan bulan mac yang lalu...tema majlis adalah retro uols...


bersegeralah aku ngan mummyaeesh mencari persiapan yang bakal digayakan bersempena ngan majlis yang bakal dihadiri...jangan tak taw weols nie mmg hantu kalo bab2 macam neh...hihihihi....


dari atas ke bawah harus bertemakan...tapi tetap dalam berdebar sebab takut weols jer yang beriya2 sedangkan yang laen nan ado...tapi aku tak laa segigih mummyaeesh sebab pda ari majlis iaitu dari uma dia lagik dah siap in character katanyer, siap menempuhi tol semasa dalam perjalanan ke uma hotmama dan cuba uols bayangkan...


antara aktiviti membeli belah bersempena besday hotmama (kredit atas pic tuk mummyaeesh)

tapi dalam majlis weols menten dalam karektor walaupown ari dah malam... WooHoo


ramai tetamu yang datang dan masing2 ada yang bertema dan ada yang tidak...tapi at least ada laa jugak so weols tak laa napak ober sangatkan...aku siap ngan kasut gaya cik cur lagi tue...


makanan dan minuman pon bergaya retro..mmg khelass laa ko mama hotty...



anyway, banyak jalan citer dah kabur so layan aje laa pic yang ado... Tongue Out 2














lihat tue uols, masa weols sampai uma dia, makcik neh blom bersiap2 lagik...masih gigih lagi di dapo



menu retro katanyer




mr CW ngan mr farok



yer uols, tup2 dah menjelma klon kak pah






meletopz mekap ko lela






tetamu sedang khusyuk menikmati juadah






nie la mekap artis yang telah didatangkan khas tuk hotmama






mak2 budak yang maseh menten....blogger ziey sedang preknen 5-6 bulan




ups, artis rock mane neh...





ooo ropanyer kak senduk ngan kak cam uols...aku ingatkan depa berdua akan drag bagai..tapi takpe tetap maseh dalam tema



hotmama bertukar wajah...hmmmm yang neh mmg kena





mummyaeesh yang sentiasa ceria



let's bergambo




walaupown badan kembang semangkuk tetap nak bersuar ketat...nampak x kasut cik cur ai tuh...



berapa umo hotmama???





jenuh ko nak meniup lilin...seb baek ada banyak bantuan luar




hotmama bersama hubby tersayang...rambut retro nie rebutan uols...sibuk weols nak nerai gayakan....




syasha pon tak mo ketinggalan..



aksi terlampau selingan




buat2 senyum yo walhal tah pe laa yang ko baca tue..





artis pon ader??? terpaksa mak edit gambo dia karang tak pasal2 mak kena saman...larikssss...



hotmama bersama hadiah2nyer



ai bersama laki ai yang dipaksa menerai rambut alfro..hihihihi...





tak ketinggalan aku pon nak terai....last pose... Tongue Out




eh...maner lak dak irfan???? tuk pengetahuan irfan dititipkan seketika di bawah jagaan adik aku cik mun kerana dikuatiri akan menganas dan mamanyer tak akan dapat bergaya bebas...motippp??? hohohoho....

4 Comments:

Cakap Kosong said...

kemain lagi ko kan nok!!!melertopz2!!!

tigrismalaya said...

ck - harus uols...parti2 gini laa baru dapat nak ober2 dan gedikz2..

mummYaeesh said...

nyah..gambar tu ke yg hang citer...hmanggaih...bapak besor..da ghupe batang sawit!woohoo
tapi tetap legging katanye..lalalala

~ziey~ said...

yer...yg ptg retro katernyer.......tggu besday hang plaks....konsep apakah yang akan diterapkan?
haruss yg glamers2 sajorks......cayolah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...