Thursday, February 4, 2010

birthday present

lalalalala....

mari membeli present tuk diri sendiri...ada duit ker haku sebenarnya nak beli present dari adie untuk aku tapi aku pegi beli sendiri kekdahnya...dia tak brape nak tahu menda2 nie sume uols kang tertipu pulak nanti...

kiranya aku tak berapa nak beli hadiah nie tapi memikirkan win-win situation di mana lappy lama aku adie nak suka2 dia jer nakkan? maka bole ajer laa..sblom tu sempat lagi aku beri adie 3 options untuk hadiah yang aku nak:

1~ netbook

2~ gelang kaki emas - nak gantikan gelang aku uols yang ilang masa dalam pantang dulu (tak suka mas putih kat kaki sebab nanti kaki nampak kepam walhal mmg pon kan) ~ so pantai timur tapi peduli hapa aku

3~ hbag coach - motifnyer sebab kawan2 sume dah ader maka aku pon nak...hihihihi...


kalo ikutkan nak jer sumekan, tapi en suami tidak mempunyai wang yang agam maka pilih jer laa salah satu...

so bertemankan pakar it yang tidak diragui kejituannyer dan bersama hotmama, maka gigih la weols ke low yat...ups rupanyer bukan ke low yot uols tapi ke digital mall, pj...




pose dulu seblom gerak




hasil rundingan pakar it itu dengan kedai komputer sasaran dan tanpa ragu2 aku terima pilihan dia seadanya...kata nak murah tapi perisiannya agamkan? weols diberi sejam gitu seblom dapat kolet netbook tu...so berciciran laa weols mencari lokasi nak mencekik, malangnya tidak kelihatan sebarang kedai makanan melayu maka weols pon pilih laa resepi rahsia...






sungguh amatur pengambilan gambo nie...



weols....~aku, hotmama & pakar it



menu aku & hotmama sama jer


nie dia hasil menjaring hari nie...netbook samsung comel manja saiznyer tak agam kaler merah...yang lelain biasa laa free gifts gitu...





.....dan pertama kali uols dalam idup aku beli anti virus ori katanyer...biasa install sdr atau kat kedai komputer jer...


5 Comments:

Hezesuze said...

wah uols pun dapat adiah lappy gak ye...tahniah! pasni kene arr gegeh update blog kekdahnye..muhahaha

atty's said...

beshnya dpt dian ..lepas ni leh jadik blogger tegar..ekekekeke .

~ziey~ said...

sgt besh hadiah ituew.....tambah BERKAT kalau dikongsi dgn kengkawan....tehehhehehhe

green apple said...

satu set siap ngan router bagai...boleh la berblogging 24/7

misz beauty said...

wah dpt notbuk gitew.... mak jeles nyah!!! whops....;-p

e'eh lupe nak bagi salam...

assalamualaikum kak reen... tumpang lalu ye..;-p

nota kaki * bile nak haplod sume pict party nih??? dah lah den xdok sekefing pown... adoyai!!!;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...