Wednesday, February 10, 2010

hey sexy lady party!!

tuuu dia....!!!!

amik masa nak hapdet stori neh pasal tak brape nak rajin dah berblogging (anyway mak dah upload pic nie dalam fb)...nak pulihkan kembali semangat aku yang selalu tak menentu nie...

bertemakan hey sexy lady...bertempatkan di justK karaoke@the mines...maka muncul lah segala jenis lady2 di muka bumi ini dengan segala keseksian yg ader...meletopsz uols...

terimakasih uols sebab hadirkan diri ke party triple birthday celebration ~ aku, watie n aju...




makeover? chisss..baik make up sendiri jer..tapi ok laa sebab boring gak kalo asik tangan yg xbrape nak pandai nie menonyoh muka sendiri...




yang nie ai likeeeee!!!






sessi baru nak nulis nama jemputan pada kad jemputan...kalo ikutkan meeting tuk besday weols nie mmg agam...setiap perjumpaan tak sah kalo tak sampai ke pagi buta...2-3 kali pulak tue...hihihihihi....





Guest yang hadir...mempersembahkan.....jeng jeng jeng....




iena aka rihanna alam kayangan ~alamak...pic ina xterang laa...pic iena sila rujuk da winner tuk ms sporting...haaa bole gituuu..




lela aka hotmama


aida



ira ~ fotogenik sungguh minah nie



kak bed



asz aka miszbeauty



reez aka kak senduk



ecah




nurul *tq aju*





reen aka tigrismalaya




watie aka mummyaeesh



aju





da winner tuk award ms sporting




da winner tuk ms karaoke @ suara emas



da winner tuk ms sexy lady




da winner tuk ms best catwalk




buffday gurls wif all da winners





sessi terakhir di entry masuk justK


next year jumpe lagi....

5 Comments:

Hezesuze said...

peghhh!! mmg meletop kebabooommm....muhahaha

oooo patutler ritu watie call tanye tmpt karaoke tu...ujung2 ada party kekdahnye yea....

tigrismalaya said...

hezesuze - mmg...sgtx1000 happening!!! best sgt...

~ziey~ said...

besh2......next year kena wat lg neh...hihi

iena said...

kelass....mmg seronok mlm tu... nanti repeat lagi ye...hehehe....

yg penting kad jemputan yg agam itew telah ku abadi kan dlm album....giteww!!~

Nad Eusoff said...

wah sis!
havoc nye!
sure u had a lotta fun kan??
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...