Monday, February 1, 2010

dinner at bora ombak

satu tahun lagi umo bertambah....
besday aku kali nie disambut secara bertiga sahaja walhal sejak umo dah makin agam nie sambut mmg famili2 jer...sambil makan2 di bora ombak, ampang...act nie kali pertama aku ke sana, dah lama aku nak kesana sejak aizat af3 bagitau dia suka lepak kat sane, bukan sebab minat aizat pon tapi aku suka tempat makan ader liveband gitu...dan patut laa aizat gemar bebenor ke sana, sebab futsal sports planet tue sebelah ajer ngan bora ombak nie...

oleh sebab aku jadi krew urusetia pada event musc yang lepas ~ n3 nie pon blom hapdet lagi kataneyr~ dan adie pon ader bukak gerai spare parts kete maka dinner weols terpaksa laa ditunda pada 18 januari...

walaupown sambut bertiga tetap nak bertema kann...gigih aku cari baju tuk adie sebab dia mana penah pakai kemeja long sleeve putih lak tu...kena cari yang tak berapa formal sebab takut nampak nak gi opis pulak..

sejurus seblom kuar uma baru nak terhegeh2 sempat laa aku online cari lokasi bora ombak nie,tau laa kat ampang tapi ceruk mana letaknyer...adie mengaku dia tau walaupon x penah sampai ke sana...sempat teringat mummyaeesh dah sampai kesana, trus aku baca n3 dia pasal dinner dia di bora ombak...



nie penting tandanya dah sampai ke bora ombak uols













ttg makanan ok jugak laa...sebab mummyaeesh dah mention dalam n3 dia menyatakan makanan kat sini mahal tak padan ngan rupanya, jadi aku punya expectation terhadap harga makanan agak tinggi...sebab itu laa bila aku tengok bil rasanyer harga ok laa jugak...tapi setelah diperhalusi mmg sah harga makanan tu x sesuwai ngan persembahan makanannyer...




wat geli2



adie punya



aku punya




us



bertafakur sejenak memikirkan umo makin meningkat



terpaksa pat lima kali pasang api lilin sebab irfan nak meniupnyer berkali2...



kek dari resepi rahsia...sampai saat nie teringat kek dari sana rasa muak pulak... kitorang makan satu potong jer sebab masing2 dah kekenyangan...



itu ajer...sebab kisah dah lama maka catatan peristiwa tak berapa nak ada untuk ditulis....moral of the story ~ kalo ader per2 nak citer/catatn penting mmg kena hapdet cepat2 sebelom hidup anda diselubungi misteri....






5 Comments:

Hezesuze said...

wah! hepi belated buffday TM...huhu

lorr kan da tau situation bora ombak tu camne kan nk lgik terjah kekdahnye...alahaaaaiii...ekeke

atty's said...

lom penah lagi sampai sini ..

~ziey~ said...

Argh......uols........heppy b'day n sexy mama always.....cam besh jeks kan tempat tuh....syiok kalu g.....syabas dgn konsep pakaian ituh....i suker.......slamat hari jadi sekali lg nyah.....uols makin 'mengaum' mak tgk.....mantap...

~ziey~ said...

Uols........nampak sgt vouge dlm n3inih....adakah teknik penggambaran? atau aura 30-an....hehehheh

tigrismalaya said...

hezesuze - walaupown dah dgr ckp2 org ttg bora ombak tp kalo x rasa sdr tak dapat tau kebenaranyer...tp utk santai ngan member2 dgr tgk liveband/private party ok kot..

atty - try g kakty baru tau...

ziey - tq nyah...yer syabas utk aku..makin mengaum dan bertambah guumook kan? benci tul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...