Wednesday, January 26, 2011

My Birthday Punya Cerita

Haaa..bersiaran kiter..

Walhal cite citu dah basi baru nak hapdet...busy sket lately uols katanyer...so nie citer pasal buffday...tua kertu pon nak buffday bagai..tsk..tsk..tsk...

So makan2 pra slebretion yang sederhana ini dijalankan di Rawang...humang aii...jauh tukan...kedai makan yg tak ingat namanyer tidaklah memberahikan sangat tapi nape nasi memasing tersangat la licin dari pinggan..ooo..tak mo membazirkan..tapi ikan yang dihiasi cam makan pengantin rasanyer agak sedeh...tapi masih bole ditelan...




sementara weols mencekik ada budak kecik suda dilamun mimpi indah....

Balik dari Rawang jam sudah hampir pukul 10 malam...singgah di bandar puteri cari kek sebiji ~ seb baek sempat~ untuk sessi feeling2 tiup kek seisi keluarga...dah dapat kek, on the way balik uma adie bagi cadangan supaya selebret besday di uma hotmama jerk supaya lebih meriah...ok ajer meskipon nak tunggu lagi dekat 2 jam sessi countdown dia kannn...aku kol dia dan dia seperti biasa ok jerk...hihihihi...



Di rumah lela aka hotmama...aku seperti biasa bila ke rumah dia mau bikin seperti uma sendiri...kek aku beli jenis moist maka aku pon bagitau dia aku nak masukkan kek tu dulu dalam lemari es...eh..eh..tapi nape dia seakan menghalang...tak penah2 kannnn...dia kata lemari es dia penuh...aku agak muskil tapi xpe....puan hotmama pon amik kek itu dari aku dan diejasnya sendiri masuk ke lemari es..aku mula2 tertanya2 tapi kuabaikan...




haaaa..nie laa rupa kek tu...kek beli tangkap muat pon sodapppp...tapi biasanya layer tengah adalah cheese tapi yg nie vanilla..sedap jugakk...



wohoooo...ini rupanyer yang ingin disorokkan dalam lemari es dia...kek seprais!! wah, terharu mak noks....gigih uols bikin kek nie utk mak...terharu + heppiii....thank you so much lela...


muahahaha...terkebil2 2 budak itu memandang..apakah???...hahahaha....





irfan with shasya




gemukkkkkkkkkkkkkkk...nehiii..................


eh orang tua nie..lihat tu..feeling2 kannnn...terima kasih penaja rumah dan to my lovely hubby...thanks for everything...muahhhhh....

9 Comments:

Ieda Al-Habsyi said...

wah! epy belated bufday, cake yg ada stroberi tu nampak sedap! :)

Hezesuze said...

uiks awat watie nan ado disitu??? huhu pepun weols ucapkan hepi belated buffday uols...sekali dpt 2 kek daaa

Hanis Azla said...

happy birthday.. selamat panjang umur, murah rezeki dan semtiasa mendapat keberkatan hidup..
wah dapat 2 kek lagi.. mmg best.

atty's said...

kek yang lela buat tu nampak sedap sbb ada strawberry

mummY2Y said...

ze ~ sbb weols bkn bff dia..
kek lela tu nampak jek sedap walhal.. ohhh gitew.. hahahah ini adalah stetmen sentap mak sbb dua ekor ni main seprais2 tanpa pengetahuan mak hokeh! awas lho!huhu

tigrismalaya said...

ieda ~ tq, kek hasil tangan lela aka hotmama mmg marbeles!!

hezesuze ~ muahahaha...mmg ngamuk dia tau nie...xplan pon, terjadi scr spontan..

hanis ~ tima kaseyy

kak ty ~ mmg sedappp kak ty

watie ~ muahahaha..khannnn...ha sentap disitu...yer, merasa jugak kan kek buatan dia...hihihi sowwy dear watie..

mummysyafie said...

happy belated birthday..siap ada dua kek lagi tu

Siti Hajar Masri said...

bestnya sambut besday..kek tu nmpk sedaplah..ada balance tak?hehe~

CuppyCakeMommy said...

bestnya siap ada cake lagi..heheheh
happy belated befday to u ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...