Friday, July 25, 2008

benar katanya...shopping itu terapi anti stress...

hotmama memang arif bak beli-belah batu bertangkup kat internet nie kannn...aku ponn gemar gak acara nie...nie nama acara kers....keh keh keh...

satu website feberet aku nie memang banyak pakaian baby yang dari US...dah banyak kali ler aku menjebakkan duit kearah tue...memang geram tengok pakaian baby nie...hati tak leh tahan duit ponn mengalir laju jerk...huhuhu...mana baju mama....

nie baju terbaru dioder yang baru jerk sampai yang aku beli dari website tue brand carter's ngan daddy's helper...

suka sangat...

menyopping di internet ponn terapi stress gakk kannn....terapi mata stress katanyer....hehehe...

5 Comments:

hOtMaMa said...

wah..wah..wahh...bukan main lg ko bershopping sakan yer..!! ha'ahhh terapi la sangat kan!!hahaha..
makin banyak la koleksi baju irfan mcm neh..!

mielliza said...

Hi Maria.. just link your site to mine.. makin montel si Irfan ye.. nanti kalau jumpa Irfan kat bengkel nak cubit2 pipi gebu dia..

~ziey~ said...

harusss nyah....shopping itu penting....begitu juga acara bergosssipan sedass dua.....jgn lupa janji temu kiter di Tesco Mutiara damansara yer....

Cyberwira said...

wahh.. uol ada buat pakatan sulit nak bergosipan di mutiara damansara?? akan ku murka pd uol kerana tak mengajak beta bersama..

tigrismalaya said...

tigrismalaya to hotmama
yelah ko...baju irfan makin ari makin sempit...ade tue semapat pakai sekali jerk...huhuhu

tigrismalaya to mielliza
thanks add sya nie...

tigrismalaya to zie
harusss nyah...ingat tuh

tigrismalaya to cyberwira
aihhh..musti ajak gang gosipan...tanpa ko siapaa lah kami hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...