Tuesday, July 8, 2008

selepas acara bershoppingan

selepas penat menghabiskan wanh hinggit di jusco, aku bawa irfan pusing2 ioi mall...nampak lak kuda yang pusing2 tue...macam best jerk, 1st time irfan nak naik nie...yeeehaaa....


nie lar tiket game tue...dua hinggit jerk...mak budak ponn boleh tumpang sedas..

irfan sempat berposing tue...


berposingan ngan irfan...minta tulun sorang amoi amikkan gambo..irfan teruja nak naik kuda...tanak dok kerusi nie lar mama....

seronok irfan naik kuda nie...lain kali kita ajak papa yer...

video

saksikan lah video amatur ini...

4 Comments:

Cyberwira said...

sayabas beta.. nampaknya nyah zie dan nyah reen telah advan maju setapak kerana terror meletakkan video di dlm blog masing2. Keep it up..Seronok aku tgk kebahagian korang sefamily. aku pun tumpang gembira melihat kawan2 aku semuanya dah maju jaya.

emarisa said...

bestnya irfan main kuda.. siap mengantuk lagi mata tu.. apapun..claaaaaasssss

~ziey~ said...

wah....siap melopong sedas nih lil Irfan.....hehehehhe....motipp focus kepala kuda...hehhehhe..pas nih habih laa nyah....harusss dia guling-guling kalu nampak mainan yang sewaktu dengannya.....boy kan....ahaks!

tigrismalaya said...

tigrismalaya to ziey

terpaksa ler aku fokus nampak kepala kuda hehehehe...maklum ler ari tue kuar berdua ngan irfan jerk...mane nak pegang kamera lagik pegang badan dia lagik...karang tak pasal2 bedebub jatuh karang...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...