Tuesday, January 5, 2010

happy 2nd birthday to irfan - 20 dec 2009

date: 20 december 2009

theme: pyjamas party (tahniah pada pat lima org yang ikut tema..hihihihi..)













antara diva2 puchong...








acara bbq ayam dan ikan





sebenarnya party besday irfan nie dilaksanakan dalam perancangan yang terhad...sementelah berada hampir setengah bulan di kg jadi aku tak sempat nak merancang dengan rapi...ikutkan hati nak jer aku postpone tarikh parti nie supaya dapat dirancang dengan lebih elok dan ramai lagi member2 termasuk member2 blogger dapat dijemput tapi sayang jugak nak postpone sebab birthday dia ngam2 jatuh ari ahad...itupon ramai x dapat datang sebab ramai balik ke kampung dsbnya...ramai jugak kecewa sebab esok ari bekerja...


parti tetap nak bertema uols...pyjamas party katanya supaya senang bebudak datang pakai baju tido balik terus tido jer..tapi guest lain serta parents kotyer berangan nak pakai pyjama gak memang laa dialu2kan..tapi mak budak yang pakai pyjama hanyalah mummyaeesh ngan hotmama...


jemputan dari adie pon sume tak taw ianya bertema...nyampah tul lah si adie nie..tu yang ramai terkujat2 tengok aku tak semena2 turun dari tingkat atas berbaju tido...eh dah nak tido katanyer...


terpaksa laa aku terangkan secara terperinci so baru laa diorg paham...pada yang tak tanya pon cepat2 aku kabarkan supaya tidak dipandang serong macam tak der baju lain katanyer...


tima kasih pada yang datang...terima kasih paling tak terhingga buat hotmama dan mak ayam tersohor puchong sebab masak laksa ngan meehoon goreng (tanya sebarang bayaran okeh!) utk parti nie..rasa terharu sgt uols...


sponsor karipap tersohor mummyaeesh pon aku ucapkan thank you uols..nie laa org yang paling lambat balik katanyer...

untuk acara wajib katanya awards bagi pemakai pyjama terbaik boy dimenangi oleh yaeesh anak si watie dan tuk girl dimenangi oleh syasha anak si hotmama...malangnya tak taw gambo disnap ke idak sebab tiada dalam simpanan aku...acara nie dijalankan last sekali uols so ramai lak tetamu dah balik jadi dua budak comel nie jer laa yang layak katanyer...





thanks pada yang bawa pressie dan bagi rm pada lil irfan hakimi

7 Comments:

FazidElias said...

happy belated birthday irfan...all the best wishes for you

mummYaeesh said...

happy birthday irfan!
ye..plg lmbt blk!motip nak tapau segala bagai..hahah!
nyah, hg kena tulis penaja pakaian bday boy dr butik teetot berserta linknye skali..wah!gitew..woohoo

nyah, background ni da cung tp bila letak gambar nampak tak clear la sbb still nmpk background!

~ziey~ said...

aummmmmm!!!! ejas2 suara japs..thehhehhe....mavellous makanan malam tuh...kiranya mak anak beranak mmg kenyang sampai pg laa gamaknyer.....hehehehe....thx nyah! thn depan jumpa lg.....('barang' tuh nnt hang jgn luper bwk mse dtg umah yer)..hehhehe

tigrismalaya said...

fazid - tq...utu u n family jugak, wish u all the best

mummyaeesh - a'ah laa...lupe lak hg penaja pakaian irfan
yer la pasal backgrd org pon perasan, nyampah lak sebab backgrd dia beso, kolum menulis kecik...

ziey - thanks nyah...harui ler xlupe...kiranya dapat lagi laa weols pulun spagethi uols yg sgt2 marbeles tuh!!

green apple said...

slumber party okkk..nice

linahilmin said...

happy belated birthday irfan!!!

mummYaeesh said...

syabas betthi.. kerana mereply komen yg ado..
mana n3 baru??ujung2 senyap blk!

layan smallville la tuh..nyampahs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...