Tuesday, August 12, 2008

musc drag challenge

tarikh : o3 ogos 2008
lokasi : putrajaya


walauponn citer nie ala2 dah nak masuk arkib, aku tetap nak publishkann..modus operandi penulisan blog harus lar berpandukan pic2 yang ado..kalo pic2 yang diambil tertinggal storinyer, haruslar tido tak berapa nak lena.....
aku ngan adik aku pegi pon dah lambat...kalo tak adi yang masuk sprint test tue memang malas nak gi...tah nape padahal aku minat menda2 sume tue...time berkapel dolu kemain per2 acara

melibatkan kereta aku suka membontot adie....sampaikan time blom ader 'kaki' kat sepang sanggup nengok f1 di bawah rimbunan pokok kelapa sawit...itu jer tiket paling murah hahaha...tapi skang kitorang layan grand stand jerk...tu ponn free kalo berbayar pegi ker aku?? gelak gelak lagik....

k...berbalik citer pasal menda nie, sementara nunggu ianya berlangsung, aku ngan cik mun yang muka dah ala2 kelam bosan jalan2 kecilan (pe tu?) sambil cari menda nak mentekedarah...dapat lak kopok2 yang keras cam batang kayu tapi tetap dilantak coz lapar lak tetiba...rasa bosan lak nunugu nunggu nunggu...nengok orang dressing begitu remaja harus aku rasa bowink ngan diri sendiri....bile aku nak kurus nie...bila laa dapat balik pakaian aku yang berlonggok kat lemari tue...huhuhuhu...makin bertambah tersiksa aku ngan dressing2 aweks itiew...mak ponn hingin noks...

malas nak citer panjang lagi...korang nengok lar gegambaran yang ader...lupe nak tell u result kann...en adie 3 kali game, 2 knocked out...so out lar....lalalalala...laki sapa la tue...

ini ler lokasi kejadian..precint berapa ponn aku dah lupe..precint 2 kot..

tengah mengambil tempat sebelum acara bermula


irfan tah nape wat2 muka terperanjat..takut sebenarnya kalo dengar bunyi enjin keta yang kuat



irfan yang mengantuk....zzzzzz.....

acara sessi taklimat ~ sprint test 300m

sempat memberi pose sebelum bermula acara...nak amek gambo pon malu2 dia..menci tul...

en adie memakai helmet apollo..nape laa aku tau sejurus sebelum aku nampak time game nak mula dah...eeeeiiii.....tak cun langsung....

1...2....3.....goooo...

motipp gambo nie ader kat sini??? nie lar gaya mak yang sejati sewaktu menonton perlumbaan keta...korang nak mengata...like i care...hahahaha... (lokasi: di parking area litar sepang)


video

1 Comments:

~ziey~ said...

Wah!!! aku kagum tahap dewa dewi ngn aktiviti muda mudi korang laki bini nih......laki mak pun ada perasaan racer gaks....tapi setelah tiada galakan padu dr maks...ala-ala pancit jeks laaa...besh gaks layan keta camnih kan....harusss ko bgtau aku kalau ade acara yang sebeginih.....cayor laaa koreng....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...