Wednesday, October 22, 2008

MUSC RH drag challenge 2008~pusingan 11

nie dah dekat 2 minggu baru nak publish...maklum laa lepas raya nie mmg bz katanyer...wahhh...

seperti biasa ai mmg tukang sibuk dan menempel kalo laki ai tue masuk drag walaupown dia asik balik awal sajork..kikikiki...takpe b...teruskan usaha awak abiskan duit yer...tapi ok laa jugak sebab dapat gak dia rilis tensen dia kann...daripada gi tempat2 yang tak sepatutnyer lagi laaa harukannn???

weols gerak ke kuantan ari sabtu sebab nak hadiri majlis kahwin ex-pekerja adie di keratong...jauh siot keratong tue..pes time aku lalu jalan juasseh, serting, jempol...lepas makan2 bagai baru weols gerak ke kuantan, seb baik dapat bilik di rest house dekat2 area telok cempedak...

sempat bergambar atas pelamin...pinjam noks...

acara adie belah petang pada ari ahad tue...so aku ngan irfan melepet sajork dalam bilik sementara adie ngan epol (pekerja adie) gi cuci kete ngan menyetup ape yang patut..

karnival nie adalah anjuran kelab one of my best pren, so dapat laa aku menempel kat kemah urusetia itiew kalo tak harus panas bagai hapa...

acara adie dah tertunda ke belah lewat petang, kategori dia yang last~turbo 2wd open...berlanjutan sampai kul 12 tengahmalam...yang penting malam tue jugak weols gerak balik kl dan sampai umah hampir kul 9 pagi! gigih aku terus bersiap2 pegi kejo...tak sangka pulak sampai pagi~masing2 kepenatan dan beberapa kali tido kat hentian2 rehat sepanjang LPT...aku pon penat gak..penat nunggu + panas + jaga + dokong irfan weh...huhuhu...

kali nie aku tak dapat nak snap gambo banyak2 sebab aku terpaksa dokong irfan kalo nak tengok race...org terlalu ramai mmg tak memungkinkan aku nak masukkan irfan dalam stroller dan berpatung kat tepi litar...nak tengok dari tepi pon tak berapa nak dapat..org ramai bagai hapa bersusun2 berlapis2...blom lagi yg bergayut kat pokok ngan duduk kat atas bangunan cam berok..huahuahua...last2 aku tengok + melepak kat urusetia sajork...

bilik rest house yang ader katil 1 queen + 1 single ~ aku, adie, irfan ngan epol...amy ngan ngan dr ida dapat bilik yang 2 single bed (tinggal 2 jer bilik kosong...seb baik)

irfan seperti biasa melasak

nie masa bekfast di rest house

pemandangan dari cafe rest house itiew

si kecik tolong berkemas

musc rh drag challenge 2008 di kuantan 11-12 october 2008

dr ida, watie ngan aku...depan tue irfan laa

irfan yang kepanasan

nie kategori vtec ~ puluh2 keta laa yang masuk

nie kategori turbo 2wd open

adie bersama satrianyer ~ dah jadi keta trek + lumba dah satria nie..

3 Comments:

linahilmin said...

wah... gigih hapdet.. *tepuk, tepuk.. rajin u berpanas gitu, klu i harus, melepak di bilik hotel sajork!

Cyberwira said...

yes... kalau aku rela jadi jejaka payung je.. kekeke

cokolat said...

nok... irfan sexy okeh! hahaha... ur son sejibik mcm ko... sejokkkk!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...