Thursday, October 23, 2008

speedy video jusco bukit tinggi

antara hobi aku ialah nengok movie...

tak dapat nengok kat panggung wayang dapat layan vcd, dvd pon santeek...

ari tue aku tak berkesempatan nak nengok movie 'ayat-ayat cinta' kat tv3...try cari vcd lanun pon takder...

ujong2 ari tue aku ader pegi jj bukit tinggi...aku pon menyinggah laa sedas di speedy video

masuk2 jer bukan cari citer tue dulu tapi tersinggah bahagian lain...kak maz yang tolong cari terjumpa laa vcd tersebut...seb baik....satu2 nyer yang tinggal...awek sebelah dok jeling jer kot2 weols letak balik vcd tue...nak amek laa tue....

dan paling penting aku dah dapat dvd drama korea yang kutunggu sekian lamer...last time rega dia dalam rm200++ tapi kali nie dah turun dalam 15% kot...

nak beli idak? nak beli idak? maka....terzina laa sebahagian beso duit nak simpan dalam asb mak bulan nie...huhuhuhu...menyimpan sangatlah aku nie...

tapi mak sokaaa..akhirnya kumiliki dvd JEWEL OF THE PALACE nie...mau berminggu2 nak abiskan ratus2 episod neh...layannnn jer....

ada aper dalam nie??

dapat gak movie nie..


sempat mengedas nie satu utk dilayan sambil memandu..

dapat laa sudah kumiliki drama siri ni...sanggup tunggu berthn2 baru dapat beli...melayang rm XXX mak....

4 Comments:

Miss Reezberry said...

ala nyah ko orang ado2 x heran rm XXX tu..best ker citer tu nok..mak tak pernah dengar pon..

chronicles of angelzz said...

wahh gigih uols carik yer...
kak senduk uollss iduo zaman batu ka?
muahahaha ;P

tigrismalaya said...

tigris to miss reezberry
iyolah tue..aku nie ado gitu2 ajer..wah citer nie penah tayang kat tv8 kot 2-3 thn lps...best sgt2..diadaptasi dr kisah benar...dah 2 hari tapi baru beberapa episod aku layan, tak de masa sgt..sedih jangan citer laa..huhuhu..ada time sedih hingga kuar hingus bagai, kelako, romantik, geram, benci, dsb..penyedih rupenyer aku neh...

tigris to chronicles of angelzz
gigih jangan xgigih..kak senduk di akan layan citer SX sajork...larik laju-laju...

pearlEJ said...

ohh.. peminat citer korea ekk?? hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...