Thursday, October 30, 2008

bizi ker aku...

dah lamer nor aku tak bergebang kat sini...

aku nie kalo terstop seketika nak mulakan balik punya laa hazab..

jaki ngan kengkawan yg rajin giler hapdet citer2 baru..tegar2 belaka diorg..

weekend ari tue mak mertua datang uma aku..itiew yang menyebabkan aku tak sempat nak beronline ~ resultnya malas membawa hingga ke saat nie..

malam tadi mood dah datang sket tapi tenet lak cam taik..pui...asik dc sajork...tambahan plak aku skunk tengah dirasuk antu korea tue...

so nanti aku hapdet laa yer...


7 Comments:

cokolat said...

hurmm.. tu sebab mak mentegarkan diri.. sbb kalo sekalik angin malas mak mariii... sesen tak guna nanti!
nok.. mmg tenet mcm fundek lately ni nok.. apsal ehh??

Cakap Kosong said...

aku pun tgh angin kus -kus gak nih.....malas semacam.

linahilmin said...

amtu korea ke antu M?
beb, u gi tak 'my dear' warehse sale kat2 area umah kita je ni? ok tak? ingat nak p, cari mainan utk ariana.. (walaupun mak tak abis pantang laeiiii!)

IBU KUMBANG said...

ko guna celcom berukband ke? malam tadi aku asyik DC gak.. cam hampeh.. Aku ingatkan aku tak bayar bill, tapi pagi tadi ble lak..

tigrismalaya said...

cokolat - tah laa, aku nak buka diari kengkawan pon pat belas kali dc..ngok ngek tul

cakap kosong - malam nie jon rajin2?? rajin ker aku??

lina - wah gitiew kann..pg jgn tak pg..ai xtau ader whs sale nie..nk jadikan cerr pagi td ader appt ngan cust area situ2 laa. tnampak lori tg ader banner tu..so pe lagi...smpt laa beli keta mainan tuk irfan..td pagi org dalam 10-20 kot..bes la pilih..

ik - tak aku pakai streamyx kentut pui yg asik dc..mencisss

Cyberwira said...

amboii TAMPLET ko!!! Aku ingt salah masuk blog td.. lepas dikaji dan disiasat..mmg sah blog ko.. aku ucapkan syabas pada ko sebab cantik gambar tu.

tigrismalaya said...

cyberwira - lalala...thanks gak utk sifu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...