Tuesday, October 21, 2008

yang padat lagi sendat

ramai nyer uolls...

bukan aku tak penah wat open hs yang dengan tamu yang ramai ala2 ratus2 org punyer (bole caya ker)...tapi tetamu datang dan pegi so takde laa masalah sgt

kali nie ~ wah gitiew, lbh kurang 25 org, tapi mcm lebih kot... datangnya serentak ~ sedara mara belah adie dari batu pahat..

uma aku kan ala2 sempit2 manja jer kan...segan gue disitiew...

datang pon bagitau last minit, seb baik sempat menyoping lemang, rendang, sate dsb...

so kita enjoy!! wah tetiba...

kezen2 adie, yang baju coklat tue adik adie...


pakcik makcik adie


nampak tak yang tengah pegang2 mata tue pakai baju bunga2? itiew mbah (nenek) adie yang umo dah 90+...sian dia gigih manjat naik uma aku yang tahap penthouse gitiew (tingkat 4 weh..)

ramai sgt sampai aku nak nyelit pong tak dapek..

5 Comments:

Miss Reezberry said...

nyah xde ker sedara2 ko yang meletops..kenal kat mak satu

tigrismalaya said...

tigris to miss reezberry

ko nak kenal ker? nanti aku siasat saper bakal teraniaya..kikikiki..

atty's said...

meriah ha..

Cyberwira said...

nama jer condo mewah katanyer.. siap ada access card dan cctv sekeliling rumah..kekeke.. tapi sempit.. tak layak ko duduk rumah sempit2 mcm tu reen.. baik ko beli rumah yg kita tgk yg murah tu.. RM370K je..hehehe

tigrismalaya said...

tigris to atty's
meriah sgt kak ty...pes time depa berkunjung reramai cenggitu..

tigris to cyberwira
wah..ko ngutuk uma mak..awas mak nak adu kat biro persatuan penduduk...yer, murah sgt laa kan uma kita nak beli tue sampai nak tercirit memikirkannyer...kikikiki..

eh jangan ko..ader tukang urut kat tpt aku bagitau area saujana puchong ader pontianak...lariksss..ader lagik ker jaman skunk???? kat area situkan ader kaw org asli..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...