Saturday, February 7, 2009

kisah basi malam new year 2009

sebenornya aku sampai skrg masih blom tido...bukan apa, di samping membega2 blog aku yang berwajah baru tue, aku jugak nak kena siapkan slaid tuk meeting pagi sok (pagi nie laa ari sabtu)....tue lah tadi terlayan pulak mega movie tv3~ taxi sampai kul 12tengah malam...kul 1 lebih baru nak on lappy...sudahnya slaid2 aku dah setel tapi mata cam tak ngantuk...takut gak nak tido dah jam 5 pagi lebih neh...haru kalo tak tersedar nak meeting ari nie...
dalam dok bega2 blog, aku terchek laa draft kat list of posts aku tuh....humang aiiii.....banyak jugak yang tak abis citer ngan yang dah abis citer tapi tak sempat nak edit....terlupa laaa aku nak publish sebab blom abis edit...bizi katanyer....so dalam dok tengok2 nie aku edit laa satu dua citer...antaranya acara malam tahun baru sebulan nan lepaih....walau pown basi tetap nak citer uols...Whistle

so, malam tahun baru lepas mane korang pegi...???

last year aku kat kg sebab tgh berpantang...

pat lima tahun lepas acara berbanjingan sosial....

tiga tahun lepas lepak2 tengok bungaapi kat putrajaya..hmmmm...kot?

2 tahun lepas tengok bungaapi dalam tibi.....ptuiii...malas nak kuar punya pasal...

n tahun nie kembali kuar nengok bunga api...nie sebab adik2 aku nak tengok sangat secara live bunga api dr klcc.....

aku on ajer dan sangat2 mengejutkan sebab 20 minit dari puchong dah bole sampai area klcc...kat situ laa hangguk sket sebab jalam jem bagai setan, tapi seb baekkkkk dapat parking cun2 jer...pastue menapak ke arah taman dengan jayanyer....tapi oleh sebab manusia selautan tak terasa laa jauhnyer...

lepak nengok irama air pancut sambil borak...konsert takde lak kat sini tahun nie so duduk2 nunggu nak countdown jer laaa...dah 3 minit detik 12 malam sume pakat2 berdiri...dan detik countdown 10 saat ke detik 12 malam reramai...~upss ai terober lak ai malam tue...haahhaha....

apapon, sangat enjoy sebab pes time celebrate ngan adik2 aku bertiga itiew, ngan my umi yang sangat sporting lagi jiwa rumaja ngan yang paling best pertama kali membawa irfan nengok bungaapi live dari klcc....



adik2 aku bersama umi terchenta


me and umi

irfan terlopong2 dia + takut sebab 1st time tengok bunga api secara live dan lama pulak tuh

adik2 aku bertiga yang sopan

yelaaa...mak sedar kulit mak gak tinted berbanding adik2 mak.... No

Gorilla GorillaGorilla

Gorilla

Gorilla

bunga api kat klcc mmg cantek tapi gambo2 di capap kat sini kurang memuaskan walhal kamera ai takde cokia sangat...saksikan jer uols....

Tiger

Tiger

Tiger

Tiger

Tiger

so....kalo korang boring korang layan jer yang nie...

video

1 Comments:

mummYaeesh said...

wah...tak taido lg ke??
harus berjitu2 mengepost ape yg ada dlm simpanan tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...