Saturday, February 28, 2009

musc drag challenge at UPM ~ day 2

day 2 ~ 15 february 2009

...........lamer plak nak tunggu sambungan hari ke 2 nie, padahal 2 ari sajork eventnya, dalam seminggu jugak laa sambungan ari ke2 baru aku dapat publish....problem utama 5-6 ari lepas lappy aku nie rosak laa pulak, setelah dikenalpasti katanyer masalah windows...problem sampingan adalah disebabkan bizi ngan malas hihihihi...~ well skunk yang terbaru (edit draft laa nie) alasan tak hapdet/layan tenet aku disebabkan oleh kejituan bekerja katanyer...no more ngular2...tapi kalo sempat nak aje, tunggu time sesuwai sajork...kikikikiki....mgkn travel seharian dan tahap jalan jem nak mamposs kat kl neh mengakibatkan badan aku letih nau...balik keje, rilek2 sat bole lak tertido...jangan tak taw uols mak skunk balik keje sampai uma kenkadang kul 8 malam hokey....

ok uols, ari ke 2 adalah acara drag kete...feberet ai okeh...kali nie adie pon masuk gak tapi memandangkan ketenya blom siap dia bawak kete laen...kategori dia masuk adalah NA..

selaen drag kete, ada gak acara motor saloon...kiranya acara nak nayang2 moto memasing yang dah di make up tue...



juara bertahan pakcik otai





so ari ke2 nie aku lebih yakin laa, tak mo silap salah lagi...pada petangnya kak senduk, hotmama, cyberwira dan kak cam pon datang untuk meramaikan acara...haruslah mata kak senduk dan kak cam meliar mengintai anak2 ikan upm/pengunjung uols...kabarnya kak senduk ditimpa sakit perut laa pulak dan menerjah ke toilet beberapa kali...adakah itiew muslihat kak senduk untuk pegi mengintai anak2 ikan mandi?? upsss...sian ko yang kesakitan betul2 uols...kan kan kan...

bersaksikan gambo2 yang uols, uols tengok sajork laa yer...citer basi kalo nak stori panjang2 bole wat sakit perut wooo...tapi pic makan reramai lepas acara abis tak plak aku sempat snap....







yer mr lorlipop....musti ko suke mak publish gambo budak suar pink nie kan??

sempat laa acara rehersal tarian malam nanti dipertontonkan seblom penyampaian hadiah dijalankan

3 Comments:

mummYaeesh said...

aiyakkkk!weols da publish yg ukm punye...uols masih hari kedua di upm ke??adoila...dia yg jebakkan kita ke dunia blog...kita lak yg terlebih sudah!woohoo...
nyah..7&8 mac kat s.alam nak join tak??

LorLipOp ProPerties said...

gambar bersame adek emas ade gak..?
haha

mummYaeesh said...

nyah...baru org perasan..nape takde gambar kete drag pun??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...