Saturday, February 21, 2009

musc drag challenge at UPM ~ day 1

day 1 ~ 14 february 2009

uols...citer nie dah nak seminggu baru ai nak hapdet...biasa laa aku hapdet kisah2 basi...tak kisah laa janji ada kannn.....

musc drag challenge kali ini dia adakan di kolej 14 upm....kali ini aku bukan sebagai penonton atau kumpulan sorak secara rahsia untuk adie tapi sebagai salah sorang urusetia katanyer....my best fren aku nie telah ajak aku join jadi urusetia utk 2 ari event motorsports tue....harus laa berdebar kecil2an uols, kot2 reti ker aku menjalankan tugas itiew...nyah, hang jangan senyum2 yer.... Eyebrow

setelah menjalankan tugas dengan berdedikasi...hihihihi...dalam berhati2 sempat gak ader wat silap...kesnya si mummyaeesh nie menugaskan aku jaga untuk pendaftaran bagi kategori motor 2T ker 4T....terlupe sedas...(hari pertama adalah kategori drag motor),,,dipendekkan citer ader laa beberapa mamat yang nak wat money refund seblom game diorg mula disebabkan masalah motor memasing...so dalam kalut2 sket tue ader mamat nie minta refund tapi tanpa aku sedari aku telah remark kat resit orang laen...sudahnya...??? kecoh laa uols sebab marshal telah menghalau mamat yang tak bersalah tue kuar dari trek....bayangkan uols camne, harus laa kecohkan??? lariksss jauh2 sampai lambai2 tangan....

tapi masalah tue dapat ditangani...ye laa kot.... Woohoo! ye kan? ye kan?........

yang penting asik mengambil gambo sajork maklum laa pes time nie uols...ari ahad nie pon aku join lagi event yang diadakan di UKM...
sila laa nengok gambo2 sajork bagi yang tak berkesempatan nak gi saner....

tengah kira duit...
mummyaeesh n me


sambungan hari ke 2 pulak uols....

6 Comments:

mummYaeesh said...

woohoo..setle la kot sbb takde pun org dtg nak hentak2 meja..takpe kita tunggu minggu ni plak..mcmana mak panas jd crew..woohoo..
nyah..hg ni gambar very d sakit mata nak tgk...kecit la...hadoyaiii..

wah...ada gak sedas dua gambar 'adek emas' hang tu ye..woohoo..

LorLipOp ProPerties said...

wah..wah..uolss..
siap berposing2 lagi..
kesian uols..kena cop emas murah..
keskeskes..

tigrismalaya said...

mummyaeesh - hahaha...baru dapat baca komen hnag neh...baru amik lappy org yang rosak ptg tadi..

lorlipop - weii mr lollipop...awas lho...nanti ai nak wat n3 pasal mas mak yang di cop murah tuh...hihihihi...ala, mak sentap manja2 jer..kotnyer mas mak btl2 murah baru baru laa mak marah sepenuh ati...chess..per cer pasal mas sajork nie..

LorLipOp ProPerties said...

yeheeee...
gambar ngn adek emass....

wiihuuuuu~

mummYaeesh said...

nyah..mana shoutbox hang??payah la nak tinggal pesan katanye...

adoila..org da hapdet event ukm..hang ari kedua upm pun tak lepas lagi..woohoo..

tigrismalaya said...

lorlipop - ko nie azam ske nau kalo mak letak gambar budak tue...

mummyaeesh - nyah, org pon x persan mane pg shoutbox org...ari nie ingat nak hapdet...skali tertido daa...dkt 5 pagi baru wat slide tuk meeting ari nie...kali nie dan seterusnya org tukar2 figure sajork...malas....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...