Wednesday, December 3, 2008

2nd wedding @nnivers@ry

ari nie 03rd disember...Congrats
2 tahun lepas pada tarikh nie laa aku diijadkabulkan... Teethy Happy Anniversary




dah masuk 2 tahun kawin anak dah sorang...so far aku tak mo tambah dulu memandangkan my lil irfan Stroller lahir secara caesarean...




malam nie weols plan nak gi celebrate.....maybe kat tempat sama masa celebrate anniversart ke-1 masa berchenta dulu...

untuk my hubby terchenta~selamat ulang tahun kahwin kita yang ke -2, semoga perkahwinan kita berkekalan ke akhir hayat dan semoga cinta & kasih sayang kita tidak pudar bersama peredaran masa...biu biu... ~ motip pepagi jiwang2...Happy Anniversary


15 Comments:

syanis said...

Happy anniversary,......

atty's said...

hepi aniversary..semoga bahagia ke akhir hayat

chronicles of angelzz said...

hepi anibesary uollss
moga kekal bahagia selama-lamanya...
muacksss

mielliza said...

Congratulation marina..
tunggu Irfan masuk 2thn la baru tambah anak.. aku pun masa memel dulu ceaser.. tup tup 2thn sorang anak2 aku..

~ziey~ said...

Huhuhuhuhuuh....TAHNIAH!!!!Semoga sentiasa berbahagia hingga ke akhir hayat dan bersama di dunia dan akhirat....Semoga akan bertambah lagi bilangan ahli keluarga di tahun2 akan datang...heheheheheheh

me, myself, cici and titi said...

Happy anniversary, know what, ur wedding anniversary same ngan my parents laa..hehehhehe

tigrismalaya said...

to uols

tima kaseh noks...aku sgt hargai ucapan korang...lap uols..mmmuahhhh...

hOtMaMa said...

hepi 2nd anniversary uols..!
semoga kekal bahagia ke akhir hayat..

wah..celebrate kat mana tew..?! mentang2 arr ada baby sitter kat rumah skrg kan...!

tigrismalaya said...

hotmama - aku ingat nak pulun di muara...ko ingat tak time aku nak celebrate ngan adie 1st aanniversary berkawan dulu ~ moktar eksiden..aku still ingat ayat sape tah srh aku tunda celebrate sebab nak nak minta adie tolong gi tpt mokhtar..org tue kata tahun2 dpn ade lagi...aku jawab ~ kotnyer ada tahun dpn kalo hubgn bertahan, kalo tak takde laa...tup2 skunk dah 6 tahun kenal..hohohoho...

babysitter mak gigih demi henpon nyer...weols gi mkn2 sajork tapi bukan di muara..

pearlEJ said...

Happy anniversary noks!! moga perhubungan kekal sehingga ke akhir hayat.. aminnn....

psttt... kiranya kita nikah dekat2 laaa kan... me 30/11/06, u lak 3/12/06.. selang 3 hari jerk noks.. hahahaha...

Nad Eusoff said...

wah...best2!!
moge bahgie sapai akhir hayat ye kak

Cyberwira said...

Tahniah uall..Cyberwira akan hadiahkan ulang tahun perkahwinan uoll dengan tiket penerbangan pergi balik ke Bali. Esok dtg opis aku ambik cek.

Cakap Kosong said...

hepi aniversary nokkkkkkkkkkkkk!!! semoga bahagia hingga ke akhir hayat.

cokolat said...

hepi anibesariiii uolll!!! semoga terus kekal hingga ke akher hayat! jadilah isteri dan ibu yang best selamanya ok!

tigrismalaya said...

ej - aah..selang 3hr jer ngan ej..utk ej happy anibeseri sekali lagik diucapkan...

nad - thanks dek non

cyberwira - awas lho kalo aku dibohongin...

ck - thanks yer

cok - tq noks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...