Saturday, December 27, 2008

aku merasa bohsan dan takde mood beberapaa menjak nie... Pouty

disamping kecewa ngan kegemukan yang melanda...badan tak mo kurus w/pon kontrol makan....upss yer ker uols...., bertambah menggeramkan ati aku nie sal muka aku nie pulak...

taw aaa kulit ai nie ala2 kepam....belum lagi setel masalah jerawat cari pasal ari tue....skunk nie dah kulit muka stat mengelupas pulak ~ ehhhh uols, kali nie bukan sebab pakai per2 produk...tapi weekend ari tuh aku berjemur sakan kat desa waterpark.... Tanny

kulit aku nie amat sensitip....kulit org laen kalo terbakor dek matahari cepat nau recover....aku neh mau tunggu 3-4 bulan baru nak ok, itiew pon kalo laa ok......maklumlah kulit jenis kasar...cepat benar hangus tapi lambat nak pulih...

sian lak irfan pon alami naseb yang sama...aku dah hangkut sunblock bot pisang tue tapi oleh sebab teruja nau nak masuk dalam air terlupa pulak nak sapu kat muka ngan badan aku ngan irfan...naseb naseb...

sebenarnya agak lama tak gi sana...ni kali ke 2, pes time dulu masa pat lima tahun dulu, skunk masih sama cuma kali nie bertemankan anak laki....eh...anak laki?? cam pelik lak sebutannyer...tapi kalo anak bini tak pulak pelik bunyiknyer??

ari sabtu lepas abang aku ngan famili dia datang....jadi ari ahad tak taw nak gi mane2 so aku ajak gi mandi2 kat waterpark jer....dia datang pon sebab nak amek anak dia yang ari tue ikut weols balik kl masa aku balik kg ari tuh...sambil2 mandi aku beli laa kek sebiji tuk pra sambutan besday irfan...sajer wat meriah majlis.... Birthday Candles

weols gerak dah nak tengahari so bayang jer laa kan kepenuhan dan kelimpahan manusia2 kat sane...port nak lepak2 pon dah takde, tikar ker surat kabor pon terlupa nak bawak..apa daaa....sekali melepak laa weols tercepot kat tepi2 pagar sambil membentangkan kain pelikat en adie...hahahaahha...sori yer kurembat kainmu...bukan nak wat duduk pon just bentang2 kot2 irfan ker baby kecik abang aku nak baring2 ker...kalo ader menda terbentang cenggitu baru macam berkelah rasanyerkan....

nak sewa pelampung pon punya laa berjanggut nunggu....sape suh datang lambatkan....sajer jer demi nak membuktikan bahawasanya acara2 sukaria begini taknak gi cepat2....~ nanti kalo sampai awal kat sane ade jer yg nak sound ~ ko nie kalo nak bersosial/sukaria cepatttt jer.....kan? kan?....

dalam dok melayan irfan tuh aku sempat lah gi naik gelongsor yang guna pelampung sendiri tue...pastue kul 2 kot baru tunderbolt bukak...sempat laa aku ngan adie lari ke sana sambil beratur cam kat kaunter jualan murah...siap diorg sembur2 kitorg yang berbaris panjang sebab nak ilangkan panas membahang...

acara potong2 kek di tepi pagar adalah acara sampingan sambil membasahkan tekak...tak leh bawak makanan berat sebab tak dibenarkan....seb baik jajan2 kitorang tak kena sita....hehehehe...kendian lepas makan kek, lari lagi masuk ke dalam kolam...mmg syiok....

gerak balik dalam kul 5 lebih tapi abang aku ajak singgah uma ipar dia sebab nak nengok baby baru...


weiii...anak sape tercepot kat sini???



nie jer ader kat kedai king's time tuh kek yang berunsurkan katun



sape laa punyer keja neh?? upsss ai larik jauh2..


irfan dah kesejukan time nie




irfan bersama kezen2 nyer n asu ~ tidak termasuk badut..hahahahaha...

3 Comments:

Cakap Kosong said...

sabarlah nokkkkkkkkkk....sok2 okeyl er tuh!

linahilmin said...

happy belated birthday lil irfan!
moga membesar sihat, cergas & cerdas... (ucapan dah macam iklan milo lak!!!)
nanti2 ajak mama dtg main2 kat umah anty k!
muah2!!!

me, myself, cici and titi said...

Happy belated birthday Irfan...mummy buli ye..hehehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...