Thursday, December 4, 2008

wedding @nnivers@ry celebration

kembali bersiaran mengenai wedding anniberseri...3D Prom Queen

malam tadi gigih laa weols ke muara...sebenornya adie nak ajak aku gi kelana seaford ~ weii aku w/pown dok puchong sajork tapi tak penah pi kelana seaford...banyak kali adie ajak tapi tak terpegi..sampai ader member2 dia call banyak kali nak belanja laa hapa kat sana tapi aku malas...seru blom tiba uols...wah org ajak nak makan pon nak tunggu2 seru...ptuiii...
so malam tadi mood nak kuar sebenornya tak berapa...sebab nak celebrate menda2 kawen nie jadi rajin laa sket...memandangkan adik aku blom makan sian pulak kalo tak ajak...dia kan bibik aku skunk..muahahhaaha...seb baik gerak lambat so aku minta adie konpemkan balik ngan mana2 member dia yg kelana seafood tutup kul bape....nak tau apa member dia bagitau ~~~~~ HAAA PEGI LAA KO CARIK MAKAN KAT STADIUM BOLA TUE (kan kelana seafood tue dkt2 ngan stadium bola kelana jaya ~ nie ker namanyer...tah la)...upss uols nape weols tak tao pon tpt tue dah ditutup....hahahahaha...

so weols proceed jer nak gi muara...act aku nak pegi sgt muara sebab aku nak makan nasik lemak dia...tambahan pula kat sini tempat aku celebrate anniberseri pertama kitorg kawan ~ 6 taun lalu...sgt sentimental okeh...w/pown ramai cakap muara dah tak bes macam dulu tapi pedulik hapa..aku suka tpt neh...

lagi satu citer, sebenornya ader citer disebalik lilin cuppies nan 2 btg tue...time nak gerak baru sibuk cari lilin bagai...sudahnya mmg tak jumpe walhal aku rasa mcm ader jer kat uma aku...so masa otw tue weols singgah kat kedai kek sebelah otk...puiiii...tak mo jual ok setakat 2 batang jer....so gi satu kedai lagi area2 situ gak dapat laa beli 2 btg = 10 sen sajork....

masa otw tue laa weols dapat tao kelana seafood dah tutup.....hahahaha...

sampai muara dalam kul 10.40malam.

seafood cuma ader ketam ngan udang jer....lelain ikan...

weols order ketam ngan udang dan nasi dan sayo dan air buah...sambil nunggu order sampai aku cucuk2 laa stick word lettering kat cuppies tue...time nak cucuk lilin didapati lilinnyer nan ado...sebab adik aku tukang bawa cuppies tue harus laa dia rasa bersalah ngan muka terkulat2...so aku malas nak panjang citer...w.pown motip mak gigih mencari lilin demi berpose musnah belaka...~ adie gi carik balik kat keta ngan kat area weols lalu tadi tapi takde...

lihat nie....

sedeh laa lilinnyer ilang...


aku mmg admire giler ngan hasil keja anna nie


snap pic beberapa keping, irfan pula dah mula menjerit tak mo dok dalam stroller so aku bikin dia susu...pastue, weols layan makan...


budak kecik mula menjerit

dapat susu mata dah stat stimmm...tapi dah abis susu gigih dia bangun balikBaby Smiley
then......pe lagi...lihat laaa....

menu weols

bergambar anak beranak

susah siot nak amek gambo muka dia nie

adik aku merangkap bibik berkontrak sebulan

aku, adie & my lil irfan

Blowing Bubbles

Blowing Bubbles

Blowing Bubbles

dah abis makan....

pose laa dulu seblom balik...


so pe mak dapat sempena anniberseri neh....???



Yowza

Yowza

Yowza

Yowza

Yowza


parfum laaa...i like....mak pilih sendiri okeh sebab harapkan laki ku itiew nan ado....dia tukang bayor sajork.....tapi malam tapi dia bagi tambahan sejumlah RM....motip bagi aku duit...oooo katanyer sebab bagi balik duit aku beli jam bracelet guess? ari tue...errrr...adie gak dah nampak hanbeg2 aku beli ari tue (nak sorok kunun tapi letak kat bilik gitiew2 jer mane dia tak nampak...hihihihi..) so tak dapat laa aku membodek menda lelain lagikkk ~ membazir katanyer....hihihihi...

11 Comments:

Cakap Kosong said...

sedapnyer.........udang ngan ketam tuh! cupcake jugak!

~ziey~ said...

Ahh....mak suker nengok aktiviti bersama2 keluarga beginih...syabass!! Beta ucapkan...keluarga bahgia....selamanyer....di samping ktema yang menggoda jiwa ituh...tetiba teringat lagih kat ketam yg ko masak tuh...huhuuhu

syanis said...

hepy anniversary....... moga bahagia selalu.... kita mggu dpn lak

tigrismalaya said...

ck - sume sedappp

ziey - ye laaa...jom masak reramai

syanis - tq..next week giliran syanis lak berselebret...

atty's said...

sdapnya tgk ketam tuh

alifmimyanun said...

fuh, sakaann.

rosesNtheboyz said...

hepi anniversary!

nice blog...this is my 1st visit...

wanna exchange link?

www.cabai-kering.blogspot.com

cokolat said...

cuppycakes itu cukup mengancam jiwa raga niiiihhhh...

chronicles of angelzz said...

nox syabas dan tahniah sempena wedding anibesari uolss itu.
bahagia uolls yerk Alhamdulillah moga2 berpanjangan...
apa2 pown i taste ngan mata laki uollss seksi banget opsss...

mummysyafie said...

happy anniversary..semoga berkekalan ke akhir hayat..

sedap nya udang tu..meleleh ni

tigrismalaya said...

kak ty - mmg sdddaaap kak..

alifmimyanun - biasa sajork...sethn 1x katanyer

rntb - tq yer...jom kita tukar2 link..

cok - tau laa ko antu cokolat...tapi cuppies dia mmg the best

coa - tq noks..ko mmg very taste ngan laki2 org...awas..

mummysyafie - tq yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...