Friday, December 19, 2008

sessi memanaskan badan...

tajuk amat sesuatuuukannn?? sajer jer wat bikin panas lite2...

dah beberapa menjak nie tak mengaktifkan diri aku rasa sepi jer...

aku balik kl dari trg ari isnin tu ari....selasa still cuti....rabu keje....kamis mc (keracunan makanan okeh)....ari nie ~ jumaat??? musti keje...~ skunk dah jam 340am sat g nak tido...

tapi baru ari nie aku berkesempatan dok belek2 diary korang....mcm2 citer, tak kering idea korang neh....

ada satu tag perlu dilunaskan...hmmmmm... Thinking nanti ai wat okeh... Lightbulb Idea

esok 20 dec besday irfan yang pertama....aku plan nak wat pada 4hb january memandangkan nak fix ngan masa kengkawan...memasing bz...kawan aku lak tak laa ramai mane...balik2 ko..balik2 ko...plan nak wat weekend nie tapi my bestfriend terbang ke delhi pulak ~ ayat aku nie harus orang sangka ko stewardes kannn nyah zie?? Wink

so pas mak budak nie balik, minggu berikutnyer mak budak satu lagi ader function laa pulak...nie pulak musti penyanyi ker penari nie??? Famous 1 Girl 3 eiiiii..korang nie...nak himpun 2-3 orang pon cam nak kumpul segerombolan tentera...

aku pon tak tau mane member2 zaman kat upm tue sume pegi...ader laa kontek beberapa orang tapi ada yang blom kawen ngan ada dok luar kl...sian laa kalo yang dok luar kl nak datangkan....bukan majlis grand pon...tambahan pulak nie pes time aku nak celebrate besday anak tak taw gamak gayanyer...kalo bersosial kat karaoke/bistro/club tau laa aku....hehehehe...
tapi weekend nie aku ader wat simple occasion berangan ala2 pra besday tuk irfan...tiup2 kek sajork..Birthday Candles
4hb january nanti pon aku plan nak wat simple party sajork, makan2 sambil bergosip...sesape ader anak nak join bole ajer...jommm... Birthday

5 Comments:

me, myself, cici and titi said...

Happy birthday utk irfan esok ari... first birtday ekkk..same la anak kite :D..tapi dia januari nanti

atty's said...

dah sehat ke..lom..

makan ubat ye..takecare

shafa said...

hapi besday irfan...
besday hifzza dh lepas 11hb aituh...

Cyberwira said...

Bagusler tu..plan awal2..ko buat 4januaryn kan? knp tak nak 11 januari.. boleh suruh pojie nyanyikan lagu 11 januari nanti. heheheh

~ziey~ said...

mak bersiaran secara lansung dari Delhi City nih yer......selamat beranak diucapkan kepada Lil Irfan nan comel dan menggebu ituh.....(lama tak jumpa nih...siaplah ko nanti untie gomol2...heheheh).....jangan kiciewa nyah..aku akan menghadirkan diri di majlis vouge sambutan hari beranak lil Irfan ituew.....Semoga sihat2 dan comel2 selalu....c ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...