Sunday, March 1, 2009

musc drag challenge at UKM

22 february 2009

last week aku join motorsport event lagi....kali neh kat ukm ~ acara drag moto sajork...kali nie hotmama pon turut sekali menjadi urusetia katanyer...

tak banyak menda nak tulis maklum laa banyak maklumat dah kabur2 dari memori...acara pada mulanya berjalan lancar tapi kategori 2t terpaksa dibatalkan disebabkan oleh masalah hujan yang agak lebat dan sibuk laa weols memulangkan wang penyertaan para peserta...kesian diorang penat2 datang hinggakan ada yang datang dari perlis, nogori dsbnya datang untuk beradu kehandalan di trek....hinggakan acara penyampaian hadiah untuk para pemenang kategori scooter open dan 4t pon dilakukan didepan khemah urusetia sajork bersaksikan hujan lebat yang amat...
me and bani

bizinyer mak panas neh...


mak panas n me

mak2 budak yang masih perasan rumaja...awas jap lagi ader laa nak balas statmen mak neh...

wat per tu uols

mummyaeesh yang selalu wat muka pelik

para penonton yang berteduh

upsss...banjir uols

seb baek ada meja letak barang2 takut kebasahan

3 Comments:

mummYaeesh said...

weols snap pic bontot anak ikan kat dpn tu...woohoo..

wat muka bkn ape...sbb nak muntah bau hasyemmmmm..anak2 ikan yg ado!

kak senduk said...

tu lah pasal..sape x suruh x ajak kak senduk datang..kan dah ujan..

tigrismalaya said...

mummyaeesh - bau anak2 ikan mmg ler gitiew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...