Thursday, September 25, 2008

vincci dan 'envy me'

baru2 nie aku ader ditimpa permasalahan tapi syukur laa sumenya dah setel...so kunun2 nyer semalam katanyer ngah tensen gitiew (problem blom setel time tue) & aku plan nak gi membahagiakan diri sekaligus menipiskan kocek sendiri...kikikiki..
kebetulan petang semalam aku ader appt sekitar pj...so bila appt ngan cust dah setel, nengok jam macam tak berbaloi laa nak balik opis balik...~ macam gue ni rajin sangat laa kan...

aku pon memecut laa ke mid valley...chess...pat lima kali aku berputar keliling mid valley nak masuk ke parking...kejap parking A penuh, B hampir penuh, C ada xx kosong, bila aku tawaf balik dah lain pulak...tue yang tawaf sampai pat lima kali tuh...ramai benor ker manusia nak bersopingan nie??

ingat hati nak beli parfume...tetiba terbayang parfum yang redmumydotcom kisahkan dalam salah satu entry nyer...best sangat ker bau dolce vita (CD) tuh?? tapi dalam ingatan aku nak beli envy me (gucci)....

sebelum masuk jj sempat laa menyinggah di vincci...humang aiii...ghamainyer orang so baik aku masuk menyempit sama...dalam tak nak tak nak pong terbeli 2 pasang tue..tak luper sepasang earing bulat yang menggoda...murah sajork...


lepas beli sandal aku pun cepat2 laa masuk ke jj...harus cepat takut kalo lambat sangat nak balik nanti jalan jam bagai hape ~karang tak sempat singgah param nak beli buka lak kan...

terus ke kaunter gucci...lepas berbasi basa aku amek dan bayar...then singgah kaunter CD jap...sajer nak test try coba bau dolce vita tue....hmmm....bole tahan dan sangat sensual baunyer...

then selgirl yang ala2 ah soo (kalo penah pegi kaunter CD mid valley musti slalu nampak untie nie) promote fragrance baru ~ miss dior cherie...wah aku sangat sukkkkkaaaaaa laaa baunyer...

upsss..nak beli idak...cash tak cukup ke nak guna kad jer?? baik jangan, utang lapuk pong masih berkepuk disitu...haaa kalo nanti aku ngedas duit adie pon ok nie...(sedih lar i blom gaji)...gila tamak pompuan nie...

yang penting harus laa balik uma nanti kena sorokkan envy me dari pengetahuan en adie then...pandai2 lar i adjust...b, belikan org parfum raya yer??? (baju raya ada..kuih raya ader..kad raye ader..musti perkataan parfum raya ader gak kan?) lalalala....
durhaka punyer mini...kalo laa jadi dan dah beli nanti baru laa secara diam2 kuarkan jer laa envy me dari sorokan..hahahaha...gelak shaitonnn....

tak sabar ne...tak kisah beli bila yang penting....janji dapat....:) ~ dapat before ghaye lagi baguih..kita mesti pilih (pe kena mengena nie)....chayo chayo....

~ envy me

8 Comments:

linahilmin said...

tm, sangat jeles ngan kasut vincci purple anda! cantek okeh! kira matching2 ngan baju raya purple gitu ye.. nanti tempek pic nyer k..

bottle miss dior cherie tu cantik kan.. tp x pernah bau lg.. since raya ni i soping mopingkan, krismas nanti harus membedal en suami! ahaksss...

lupa lak, selamat beraya di umah mertua!

linahilmin said...

salah lak:- suppose to, "i tak soping moping"...

Cyberwira said...

wahh.. ko memang kaya raya.. sohpping Envy me je...Aku kasut raya ala2 ADIBAS...bukan ADIDAS k.. hehehe

tigrismalaya said...

tigris to lina
harus matching...tq tq
kalo nak parfum tu plus gift ker hape krismas nie baru ader..skunk dijual parfum tu sajork...harus pau en suami nanti..mta hadiah coz dah lahirkan baby tuk dia kan...hihihi...

tigris to cyberwira
ye..aku kaya...pas beli sebagainya duwit ader tinggal 2 sen jer..ekekeke..huhuhuhu

atty's said...

cantik2 cantik kasut itu

ok link dah hapdet..

selamat hari raya & maaf zahir batin

Miss Reezberry said...

ni meti merangkap kasut raya and kasut keje kan..yer lah nok..ko orang ado2 tu leh beli macam2 tu...

cokolat said...

cantek kasot vincci pepel tu nokkk!!!

tigrismalaya said...

tigris to atty's
thanks atty...SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN

tigris to miss reezberry
pas raye harus bawak gi keje kasut2tue..aku ado 2-3 kupang sajork, itu mampu beli vincci jer...lalalala..

tigris to cokolat
tq..tq...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...