Friday, December 10, 2010

Chocolate Giveaway!

Klik banner untuk keterangan lanjut
Closing Date: 10 December 2010 (hurry..hurry...last day uols!)

Oh no..no..no...semalam baru perasan contest nie dari blog lady ell....ngat nak wat malam tadi bole tertido pulak membawa terus ke pagi nie....*curi2 masa kat opis buat nie..seb baek xbizi sgt*

Wah sempat lagi nie walaupon tarikh tutup hari nie..pukul berapa ek? Harap penyertaan tigrismalaya masih diterima uols..

So ini berkenaan Chocolate giveaway..ladzat betul kelihatan..harus dicuba..ini kalo wat majlis2 kt kampungku boleh nie tempah...(tapi sejam pat pluh lima minit gak tu nak sampir KT)...

Aku mmg suka cokelat, tapi takde laa sampai pangkat hantu...dari kecik makan kandos + coklat duit..ala, yang cam duit syiling mas besar lagi dari syiling 50sen dan dalam nyer ada cokelat tu....pastu kenal cadburry, vochelle, van houtens (betul ker eja)...sekarang nie macam2 dah jenama coklat aku rasa..malas pulak nak lists down walhal tak ingat per jenama2 sekelian beliau..

Homemade coklat memang aku suka...dulu masa belajar dulu pernah order dari wife staff fakulti kitorang, pastu tak de merasa lagi. Cuma beberapa menjak nie selalu dapat dari mummyaeesh kalo dia ader wat apa2 celebrations.

Berbalik pada contest GA nie, hadiahnyer musti lah dari hasil tangannyer sendiri...kalo dah tengok picta kat bawah nie nak kelihatan begitu merangsangkan apatah lagi rasanyakan? Kalo dalam blog D'nialicious nie pon hasil buatan tangan pon sangat2 chumell, nak2 cup cakes tuh..Ok hadiah yang ditawarkan untuk contest ini adalah:



1st prize
CHOCOLATE in box of 24pcs(Worth RM30+postage RM10 = RM40)!!

2nd prize
CHOCOLATE in box of 12pcs(Worth RM15+postage RM 10 = RM 25)!!

3rd prize
CHOCOLATE in box of 9pcs(Worth RM10+postage RM 10 = RM 20)!!

Yg paling best, korang boleh tulis ape yg korang nak atas tu. mana tau boleh bg kat somebody special.

Yang lagi menarik!!
Every contestant akan dpt 10% discount untuk 1 kali pembelian mana2 choc dari dnialicious (kecuali yg sudah ada discount atau dalam promotion)..
So everybody is the winner! ^_^

[ 3 lucky winner, 1st prize untuk entry yg paling menarik!! ]

So kalo uols ader masa lagi, mari laa beramai2 join contest nie!!

4 Comments:

ardinihumaira said...

bestnye kalo menang ni. Goodluck!:)

tigrismalaya said...

dni ~ mmg best kan..

mummysyafie said...

best nya leh layan coklat..

Heidi Shafiq said...

gulp! cokelat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...