Wednesday, December 15, 2010

Go Kart Shah Alam

Citer hujung minggu ari tu lagi...

Kiranya pas weols g kenduri maka aku ajak adik aku cik mun tengok movie. Mungkin tak sesuwai nak bawak si irfan tengok citer hantu mak limah tu kan maka harus la aku nak tengok citer narnia..memang aku tak missed tengok siri2 nyer yang lepas..

Adie rupanyer dah ader plan laen, diajaknya adik ipar aku gi maen go-kart..adie nie mmg hantu go-kart, tapi lite2 picisan handalan jer uols..tapi setakat dia dah terjebak ngan hobi nie dah 2 tournament dia masuk tapi tak sangka pulak pulak aku baliknyer bawa piala juara n satu lagi naib johan..

Biasa dia ngan geng2 maen kat mardi jer, tapi sesekali tukar selera datang jugak ke shah alam...kat sini enjinnya 2T, lebih ringan katanyer...*mak nak try uols tapi segan takut tercorot kebelakang..pernah try kat ayer keroh, melaka...jalannya tak rata dan haruslah lelemak semua pecah dan peha terngembil2..muahahaha*



irfan tido masa weols tiba ke sini..bagus2..tak dok le masa nak tengok wayang nanti baru sibuk nak tido dalam sinema..



pose dulu



haa yang nie wajib..dihalang memang bole meroyan budak neh..tapi mukanya cam muskil..ada yang tak lengkap barangkali...hmmmm....



eh..eh....tetiba diambil helmet kecik kat tempat helmet...siap bole pakai...~sila ketatkan topi keledar anda ~ khidmat pesanan penaja....pandai pulak pakai tu sendirik..



haaa..baru laa mari...!!



oh...dah abis pon game diorang..tak dapat amik banyak picta sebab letih dok menghandle budak seketul nie..


Pas abis go kart bersegera pulak ke ioi mall untuk nengok wayang...tbc...

6 Comments:

misz beauty said...

yg pecah lemak tuh yg xbley tahan tegelak besau tuh... ahahahaa.. akak ni ade2 jek..;-p

Lelaki Ini said...

besh2!

tigrismalaya said...

az ~ haa..betul tue..try 1x

lelaki ini ~ nie kaki go kart gak ker?

selipar buruk said...

akak..brape ya harga utk main go kart 2?

shigellazoster said...

hai bleh tau tak herge main kat sane bape erk

Anthony Teyo said...

Hi there, I am Anthony Teyo the Marketing the Manager for Shah Alam Go Karting. I am currently offering a package deal for 30mins of Go-Karts ride for RM100 per person. 3 sessions in total, 10 minutes per session. Our track is 1.17 KM per lap. Interested, kindly give me a call at 017-925 8088 or sent me an e-mail at ateyo96@gmail.com.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...