Thursday, December 23, 2010

i-city Shah Alam

Nie acara pada hujung minggu nan lalu...abang aku sefamili singgah tdo uma aku satu malam otw balik uma dia kat johor dari tanjung malim, uma mak famili SIL...biasa laa cikgu-cikgi dua2 org...coti2 kena bahagikan sama rata supaya adil dan saksama..

Oleh kerana diorang datang satu malam jer, aku ngan adik aku cik mun (eh nie pon cikgu), berpakat malas tak mo masak...malaskan kitorang...makan kat luar je lah sebelom ke i-city, jimat masa + tenaga...aku pon tak penah jejak kaki lagi ke sana...

So. layan yer picta yang menggunung...bestkan....muahahahaha...










sementara tunggu makanan, bergambaran laa weols ngan jayanyer...

gerak ke i-city dalam kul 9.30..parking keta kat uma gjoel belakangggg i-city jerr so xkena bayo parking..save uols 2 keta Rm20..


Ada artis gak malam tue..ni sari sebelom konsert astro



Nie Aizat....sori picta sedeh...























nie lak Mael x-xpdc

anak nak tengok konsert katanyer....next week mak pak aku datang sini so mungkin datang lagi i-city...

12 Comments:

misz beauty said...

alahai romantiknya couple dua org tu pict feluk2 u ols... i loikkeee!! hehehee ;-p

rasp said...

tu aaa now parking dah charge RM10 satu kete kan...
masa i gi dolu2...free je..
tapi masa tu, lampu bling2 dia pun tak byk lagi...

Aku Ibu Muda said...

TM duk area puchong gak ke? Wah..ke i-city ek, org kata kena byr ye masuk sana?

Hezesuze said...

gedik ko kan uols berpicta bagai haha

UmiMia said...

best yer? sampai nak pergi lagi dan lagi tu.....nantilah kami pergi pulak...

~ziey~ said...

Ohhhh....sgt keji mak yg plg doket tk sampei lagih.....cam besh i-city ituew....weols tgk irfan kemain clicks ngn cousin dier....dua2x tomei2x....:-)

linahilmin said...

i pun sker p icity!
rasa mcm ada kat satu tpt yg lain!
plg suka lepak kat kedai icecream kat situ! sedappppp oooo!

atty's said...

minggu depan kat icity ade konsert tahun baru kot eh..

kty pun kena repeat..aritu tak dan nak bergambar..ujan sana situ sini

Cik Mimie said...

cam best je i-city ni..x berkesempatan nk kesana lagi..sadisnya..hukhuk..

rose said...

wah liplap2 cahaya lampu.. syokkk oo.. rose selalu gak trun shah alam.. tp x pernah lagi jejak kaki kat i-city tu.. org kata skrg masuk kena bayar.. betul ek?

rin, rose ada tag rin.. tgk kat blog rose k..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

masa iolss pegi dulu parking masih pree lagi..now dah kena bayar kan..memang bisnes btoi..hehhehe wah uollss kan men beromantika di bawah lampu neon kan..hehhehe i liikeee

hOtMaMa said...

aku gak yg belum menjejak kt sini..huhuhuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...