Thursday, December 30, 2010

MUSC Drag Challenge ~ Final Round 2010

Dah berbulan2 aku tak amik sebarang picta sempena event bulanan nie..tapi lepas insaf ingin kembali berblogging event2 camnie perlu dihapdet oleh aku...sape penah pegi event nie? uols minat lumba keta/motor x? so inilah tempatnya untuk dijejaki bersama anak, laki, bini, boipren, gepren mahupon skandal...muahahaa..nie event weekend lepas, rasa malas pulak nak upload picta2 so seblom tahun baru menjelma dan citer nie jadi basi, mari lah bertatapan bersama picta2 weols yang berlengas kepanasan di tapak event..


bersama anak2 ikan...huahuahauahu







dulu aku kat sini tapi dah naek pangkat darjah kebesaran untuk handle anak2 ikan..hahaha...



owh...nie pulak event hari ke2...aku kat registration gantikan si cantik gadis pantene kuar berlibur yg xdapat jalankan tugas dia pada hari ahad...anak2 ikan mak musti rindukan mak....




picta2 nie di snap dah jam 1-2 pagi, lantas sume muka sudah sedeh...event berakhir kul 4 kot? aku chow pukul 2 lebeh sebab nak keje hari senin....event hari sabtu seblom tu abis kul 6 pagi...balik tdo jap, ari ahad dah nak kena ada kul 12tengahari...mmg ngantuk...

so event untuk 2011 belom ada lagi jadualnya, kemungkinan start bulan februari...bulan 1 ada event PSK (perhimpunan skuter kebangsaan) di stadium bukit jalil pada 7,8 & 9 januari...walaupon aku bukan kaki scoot2, aku join gak sebab under MUSC dan isi masa lapang katanyer...sekian....

*picta2 lumba-lumbaan nan ado sebab aku malas nak gi amik gambo2 tersebut...melepas la uols nak tengok segala macam jenis kete2 modified yang amik bahagian/yang mengunjungi event nie..kalo motor2 pon berbagai pesen kategori rentung yang amik bahagian...oh iya, utk kategori kete hanya body on the road shj dibenarkan, dan kategori moto saya menang moto ada kategori rentung/std body...

5 Comments:

Ieda Al-Habsyi said...

kem salam anak ikan, hahahah! :)

Hezesuze said...

adehh nape weols tak tahu event nie..kalo tak leh nyelit gediks sekali haha

hOtMaMa said...

bilakah mak nak kembali aktif neh! hihihi

mummY2Y said...

nyah..rindu lak nak join event..lama beno rasanye meninggalkan dunia event..gitewwww... ahkau puji menggunung hasil keje hang ari ahad aritu.. pssst.. ira ada tinggalkan duit tak?woohoo..

mummysyafie said...

nor pernah gi kat sini taw. sekali je la..tgh2 malam duk tengok drag bawak kids.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...