Friday, December 3, 2010

LadyEll buat Giveaway, JOM JOIN!!


Klik picta di atas untuk maklumat lanjut!
Tarikh tutup penyertaan pada 30 DECEMBER 2010


Aku dapat info mengenai contest nie melalui blog hezesuze..tah macamana terbaca jer terus terbit menyelinap di urat saraf rasa nak join, untuk memeriahkan contest nie lagi...nak2 pulak bersempena aku nak kembali aktif berblogging...

Ini baru kali ke-2 aku join apa2 contest, yang mana contest sebelum nie adalah untuk pengomen tegar di blog mummyaeesh..dapat muncul juara uols..hohoho...

Bagi menyertai giveaway nie uols kena ikut langkah2 seperti yg dinyatakan oleh penganjur:-

1.Buat n3 di blog anda mengenai giveaway ni dengan tajuk :LadyEll buat Giveaway,JOM JOIN!!dan hantarkan url link anda di ruangan komen post ini.(1 point) ~done

2.Follow blog "Life of ladyEll" (1 point) ~done

3.Tag rakan anda sekurang2nya 2 orang (1 point) ~done

Blogger yang aku nak tag adalah:

1) Cik Cantik
2) Hotmama
3) Mummyaeesh


4.Letak gambar banner beserta link giveaway ini di sidebar anda (1 point) ~done

Sekiranya keempat-empat langkah ini berjaya anda ikuti,anda telah mengumpul 4 points dimana lebih besar peluang untuk anda menang.

Okey uols...selamat ber'contest'a..yeehaa...

5 Comments:

Hezesuze said...

wah bagus2 uols menyahut seruan nak join contest sana sini..clap 100x huhuhuhu

gud luck uols...psstt...uols bila nak buat contest?? tu pun bleh up kan traffic nuffnang tau hehe

misz beauty said...

ahaks... kak reen ni kan... i punye space nak joun GA da fenuh u ols... ;-p xpe lah nnt cube curik masa tuk buat eh... tq ;-)

tigrismalaya said...

heze~terhingin gak..tapi takut takde org nak join..hahaha

asz~ gigih asz, curi masa tu!

mummysyafie said...

gud luck dear..sana sini ada kontes..best kalau dapat join

mummYaeesh said...

keji ar.. org bru terkial2 nak hapdet sana sini da kena tag..awas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...