Thursday, December 9, 2010

Wedding Anniversary Celebration @ 03 Dec

Ini adalah entri tertangguh...acara nie bersempena wedding anniversary kitorang minggu lepas...setelah mengalami pancaroba termasuk kek yang diorder yang tidak kesampaian maka kek pengganti adalah kek dari baker cottage~aku tetap suka kek2 nyer! Cadangnyer nak beli cappuchino mousse (tah la betul ker namanyer), tapi terpandang pulak kek blueberry (wah kek asal order mmg cheese blueberry) maka terus tukar niat. Kalo boleh nak cari yg comel kecik manja jer, sebab kalo besar bagak tak der sapa nak perabis, setakat weols bertiga (yang penting malam tu potong 1 slice bagi irfan makan tu pon xabis) makan terpaksalah aku jadi pelantak tegar...nak buang sayangkan...ruhsak diet...*mmg aku + adik aku yg berkunjung kerumah pon tukang perabis*

Memang nak batal pon niat nak celebrate malam tersebut, dengan kek tak kesampaian, adie demam lagi tapi aku paksa gak adie menggagah perkasa kan diri sebab kalo dah tangguh2 takut nanti terus tak jadi..adie bukan leh caya. Tempat harus laa dipilih oleh aku, adie biasanyer follower aku jer..muahahaha..kali nie nak try kat sini, katanya konsep bali....



maner tu uols...bukan bora ombak....

.
.....tapi bora asmara........amik pic dulu konon2 teknik fotografi la tu walhal kamera sedeh

walaupon tiba lewat setelah berhempaspulas berkejar ke equine dulu cari kek, seb baik kedai blom tutup dan sampai sg penchala nie pon dah jam 11 malam..yer tahniah...



lihat menunya...samakan ngan bora ombak...sah2 tulis bora ombak...bora asmara ngan bora ombak kira adik beradik laa..



aku nak start amik pic merasa tersipu malu lantas aku paksa budak kecik nie bergambar...harus laa dia mengamuk, dah lah anti bergambar...tapi aku gula-gulakan perkataan ioi mall ngan klcc terus dia ok...muahahaha...




selain tue kalo suruh buat gaya ben 10 @ ultraman baru bole tangkap picta!



band boys yang best...baju pink tu adalah trainer kick boxing aku masa gym lama




kek yang tulisan ditulis secara cakar kaki ayam....nak baca pon feninn






menu aku grilled salmon ...............ngeeee...tak berapa nak sedap



menu adie...nasi goreng dah abis so gantikan ngan sate daging nie...sedeh...sate besar bagak n tak berapa nak masak...setelah diselidiki mmg begitu balinese style...




owhhhh...mmg tak sanggup nak letak my picta...dalam picta baru sedar how fat am i...sob sob..kembalikan 58kilos ku..*dah lamer sedar tapi buat2 tak perasan..ngeh ngeh ngeh*




irfan dah start ngamuk...sibuk dia nak jadi tukang amik picta...dia amik kadang2 ok tapi mostly sedeh...selalu tutup tangan pada flash...



nie si baju pink amik picta...thanks didi ~ irfan pon dah tido



berangan versi gemuk




hantu tigrismalaya@bora asmara

9 Comments:

misz beauty said...

wah bedarik sunggoh makanan dier u ols... =D

Hezesuze said...

wah tu ke abg pomen uols?? hehe

tigrismalaya said...

az~awas jgn terpedaya..menarik tp rasa sedeh..
suze~yer uols, baek uols siasat ngan abg pomen uols kot2 diorg saling kenal?

green apple said...

iskk ramai benar yg buat entry psl bora asmara ni. musti pegi nih. musti!

mummysyafie said...

happy anniversary dear..

Fir'aun NgebLoG said...

kunjungan persahabatan,
salam kenal dari bandung,
mohon sudi berkunjung balik,
terima kasih :-)

atty's said...

kty lom penah lagi makan kat situ ..nanti oneday ajak along

mana ko ada gemuks..gemuks kty lagi .hehehee

misz beauty said...

lol ye ke rasa sedey... huh seb bek tak pi lagik... tq for info sis..;-)

sis, jom join tag then bley hit traffic and buat duit!!! ;-)

tigrismalaya said...

green apple ~ harus pegi, tpt duduk gazebo cam menarik tapi time weols sampai dah tutup tpt duduk situ...tapi makanan ikut selera tekak aku cam tak berapa masuk

mummysayafie ~ thanks uols

firaun ~ thanks..harus kunjung..

kakty ~ tgk live gemuksss kak compared kita jumpe dulu..huhuhu

az ~ ader tag..ok harus bikin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...