Tuesday, December 21, 2010

Mini Birthday Party Celebration

Malam tadi pas balik kerija weols bersiap2 untuk menyambut mini birthday parti our lil irfan...hanya kami bertiga yang terlibat, namanyer pon mini...majlis sebenar mungkin awal tahun depan sebab nak mengumpulkan 4-5 BFF pon begitu sukar katanyer...tapi plan nak bikin majlis pon tak seagam mana, cukuplah dapat kumpul BFF bersama anak memasing sambil makan2 + bergosip...








tadda....comel kek nie kan?? tak perlu lah beli bagak2 hanya bertiga sajer walhal mahal nak jimat tu..hehehe



hmmmm...yummy yummy ~ eskrem kek treasure heart dilapisi dengan eskrem jamoca almond fudge....nekmattt....

So rasanyer tak perlu malas citer banyak...maka biar laa picta menceritakan sendiri














owh..sila abaikan lantai basah macam minyak itam tertumpah...abaikan keadaan berselerakan kerana hujan lebat -angin kencang sepeninggalan weols ke bandar puteri telah menghuru-harakan laman...hehehe..walhal...


korang penah rasa x kek dari berry's? Meletops rasanyer...sempat beli kek ini yang mana kedainyer bersebelahan sajer BR untuk dihantar ke rumah baby sitter irfan hari ini untuk irfan celebrate kat sana bersama anak2 baby sitter dia..



aku cadangkan coklat cheese....best giler...nyum..nyum...

15 Comments:

a n a s t a s y e a said...

happy birthday! =)
me, anastasyea

misz beauty said...

2 CAKE TERUS KATANYA.... BR CAKE TU CAM SODAP JO KAK... BAK SIKIT!!! HUHUHUUU ;-)

atty's said...

seronok irfan dpt dua kek..

anak2 kty lak taknak kek..tp mlm beli jugak kot kek..hehehhehe..mama nya yg nak makan

Hezesuze said...

eskrem + kek dah buat weols terliuh nie haruss terjah BR jap lagik hehehehe

Dee said...

sedapnya icecream cake..tp dulu masa keje kt BR..x heran sgt pun..hahaha..eh..happy belated birthday irfan..sebaya fifi lah dia..

tigrismalaya said...

anastasyea ~ tq

az ~ haha..mmg sedap eskremnyer tp yg sponge kek kak bwh tak suka sgt..peroi jer..

kakty ~ thn lepas antar sebiji kat nursery..thn nie dia kat uma org so anta uma babysitter dia jer la

haha..anak2 kak ty nak2 akak musti diet tuh

suze ~ best..tp kek dia makan byk2 muak gak

dee ~ haa..itu namanyer take for granted..dulu masa tggu spm kerja merrybrown berbulan2 loya bau ayam..

az rina a.k.a jaijina said...

happy besday irfan..wahh, walaupon kecik, nmpk comei kek tu..mesti sedap tu kan..

Shaheila Malek said...

Kek kecil tapi tinggi..luv..heheh

Lelord said...

epi besday irfan...
huhuhu telan air liur jek tgk gambo kek...sedapnyaaaa

rose said...

wahhh... sodap yoo kek.. BR lagi.. nyummy..

tigrismalaya said...

jaijina, lelord ~ tq uols

shahiela ~ a'ah mmg..nak motong pon susah

rose ~ sedap rose..kasik tambah lemak pon sedapp

mummysyafie said...

happy birthday irfan..sampai dua kali tiup candle yer

~ziey~ said...

eppy b'day Irfan!!! Yey!!

mummY2Y said...

happy bday irfan! ye uols.. choc cheese dr berrys mmg terangkat! walaupun namanye x segah sr tp rasanye nekkkmatttt!

rose said...

rin nk tanya.. BR cake tu bpe hinggit yer (RM) hehee nk try belilah tuk next besday hubby... coz selalu beli SR jerk.. kali nie nk try tukaq..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...