Thursday, December 16, 2010

Narnia: The Voyage of the Dawn Treader



Selepas ber go-kart weols menuju ke IOI mall...selepas menunaikan apa yg sepatutnyer maka weols pon g jenjalan dulu...tiket dah beli awal2 masa sampai IOI mall..

Masuk FOS..sempat la mengedas outfit utk gym *lalalalalala*....

Masuk jusco, adik aku nak beli barang maka dia pon pegi sendirik, yg lelain menuju ke foodkot jusco utk melantak...ini yg mengakibatkan weols masuk lambat yang mana movienyer sudah tertayang disitu..*masa weols masuk adengan lucy, edward ngan eustace tengah tengok picta kapal tu*

Kemunculan watak baru iaitu Eustace memang menggelikan hati, disamping perangainyer yang poya la jugak..watak Prince Caspian mmg utuh bersama wajahnyer yg kacak tu bikin ai mao memeluk laki sendirik..motipp..watak Susan dan Peter dah takde cuma masa Lucy baca spell tu timbul sekejap 2 org tu...

Aslam pon ader...tapi banyaknyer adengan atas kapal kali nie...dipendekkan kata movie nie mmg best!






Picta2 di atas adalah acara seblom masuk tengok movie...pantang jumpa..adoi...dalam wayang lagi la, sekali ke kerusi aku, sekali ke kerusi cik mun ngan hubby dia..kadang2 berdiri kat laluan..pastu naik balik kerusi dia..dan bolak balik sampai movie abis...letih betul...oh iya laaa.....ini jugak merupakan movie pertama aku tengok dengan adie SELEPAS wujudnya irfan ke duniya..hohoho sadis...biasanya aku tgk movie ngan kengkawan atau pon adik2 aku...lagi pon adie bukan kaki wayang/movie...tuh yang sempat lagi nak tido...chesss....kalo tgk movie kat tibi pon jarang2 amat sampai habis..end up tibi tgk lubang idung dia...

13 Comments:

hOtMaMa said...

hohohoho... aku tak tgk lg la...!!

rasp said...

wahhhh dah tengok ek crite nie..
i suka gak layan movies tapi slalunya beli dvd je lah...

Dee said...

x tgk pun narnia ni..tgk rapunzel ngan hantu kak limah balik rumah je..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya tengok wayang..huhuhuhu xdapat nak la tengok wayang tuk masa skrang nie..tengok dvd jerk la..
wah ioi mall..dah dekat tue ngan umah kita..

cikShomel said...

citer narnia tu agak bosan kan...

SafaRi09 said...

nak kene g tengok nie. agak2 mggu depan ada lagi tak ex.hehe

Hezesuze said...

besh ke narnia ni uols?? mmg cadang nak bawak anak pegi tgok..eh eh abg pomen sameler..tak suke tgok movie ada kesempatan tdo jek...yelaaa fenat kan keje pomen ahaks

misz beauty said...

okay kene tgk jgk malam esok... x aci u ols...;-p

psstt... kak gym kat ne? nak folo!!

tigrismalaya said...

lela ~ wajib gi tgk uols

rasp ~ ai pon kalo xsmpt tgk wyg beli dvd lanun sajork..tapi kalo tgk wyg citer tersebut best, tetap cari dvd wat koleksen

dee ~nak tgk gak hantu mak limah

Purplelicious ~ org puchong gak ler ne

cikshomel ~ w/pown compare ngan 2 lagi movie dia sblm nie yg nie paling bosan tp bagi hakak ttp
best

safari ~ ader lagi kot..show dia pon baru 10 dec lepas tayangankan?

suze ~ tu lah pasal..diorg nie xleh tumpu pd satu benda kowt

as ~ harus tengok..gym bdr puteri..gorjes yh mmg gorges..best sesgt..cantik, kelas pon byk..3 tingkat lagi

atty's said...

along pun bukan kaki wayang..jadik kena tgk ngn anak2 je..

tigrismalaya said...

atty ~ hmm tapi before kawen suka pulak g..ngikut jer..lelaki oh lelaki..

mummysyafie said...

tak tengok lagi citer ni. best erkk?

ardinihumaira said...

whoaaa best ye :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...