Friday, November 7, 2008

cerita di hari khamis

ari nie bos bagi beberapa tasks kena siapkan...tensen2...

dah abis kojo aku pi makan kat jj bukit tinggi ~ dah jadi feberet makan kat sini...banyak pilihan ngan senang pakingkan...


dah kenyang bagai harus laa jj jadi tumpuan ~ kali nie nak beli prezen tuk sorg lagi member dapat baby...tapi dia masih kat spital sebab baby dia kena kuning...


dalam dok ralit memilih2 prezen, mata tak lepas ngan menda2 lain yang katanyer ader sales sampai 50 %...lalalala...

tewas lagi pui pui....


nie laa barang2 sempat kuhangkut dari jusco

sempat aku ngedas set cadar yg cantik bagi aku laa

simple prezen tuk baby kepada ninie

nie utk umi ~ my mom

7 Comments:

Miss Reezberry said...

nyah banyaknya ko shppping ...bila nak belanja mak ni

atty's said...

hah..byk ko sopink..ekkekkeek

~ziey~ said...

ko memang diva shopping nyah...syabas!

Cyberwira said...

syukur ke hadrat illahi lah kita clash dulu (Bila masa kita cinta pun hapra)..kalau tak dah botak rambut aku dok bagi credit card platinum kat ko. hehehe

chronicles of angelzz said...

hantu shopin uolls nie yerk...
heaven sngat,

harussla i gigh curr ntok shopin sakan muahahaha

Cakap Kosong said...

ko nak mak lantik jadi duta JJ ker, nok? jawab.............

tigrismalaya said...

miss reezberry - okeh jer takat kat abc tue..hihihihi...

atty - tah lah kak ty...kenkdg pas sopink insap jap pastue wat balik..hahahaha...

ziey - aku pon syak aku diva sopink

cyberwira - w/pon ko tak jadi laki aku bila2 masa aku nak aku tetap nak spedo ko..huahuahua...

coa - sopink tue kan terapi stress..tapi kdg2 btambah stress sbb duit abis byk..

ck - nak nak..sila lantik aku beserta bagi surat pentauliahan yer..lalalala...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...