Saturday, November 1, 2008

opis cyberwira

akhirnya aku sempat laa menjenguk opis baru dia...tahniah ijal..

tengah renovate nie...harus ader acara potong riben besar-besaran sempena pembukaan nanti nie...

tak sabar nak nengok opis yang dah siap nanti...awasss...mak laa pengunjung tetap opis ko nanti...

tak sabar nak nunggu sumenyer complete...aku pulak yang xsabo...hehehehe...

8 Comments:

Cakap Kosong said...

kat mana opis cyberwira nih.......aku kalau kat puchong confirm aku expert sangat.sebab aku former penduduk puchong prima.

tigrismalaya said...

ck - bandar puteri, dkt giant tue...wah, aku pon dok pcg prima dan masih kat sini

tigrismalaya said...
This comment has been removed by the author.
Nad Eusoff said...

wah...pestaim dpt tgk opis abg cyber..
kehkeh

Cyberwira said...

Segannnyer..ko buat n3 ni.. anyway thanks sebab tribute n3 ni utk aku.. syg ko.

tigrismalaya said...

nad eusoff - dah siap sume nanti jom kita serbu ramai2

cyberwira - kalo syg aku sila belanja makan ari2...lalala..takpon sila sponsar mak gi london...materialistik sggh...

~ziey~ said...

wah! sentap mak tegok opis Jal nih kang...jangan luper acara pembukaan nanti...akan mak serbu!!!

tigrismalaya said...

ziey - jom kita serbu!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...