Saturday, November 8, 2008

makan aper lunch semalam

semalam bos minta weols gi bandar sri damansara sebab der meeting...

so pagi semalam aku trus gi sane dari puchong...

ingat nak maman dolu...lapar bagai hapa...tapi meeting/diskusi sampai tengahari...bos pon dah bekfast dolu sebelum meeting stat...last time weols berdiskusi sambil makan kat mekdi...yang ptg meeting/diskusi diselitkan ngan sessi ice breaking neh...bos nak psiko weols yer...

so otw balik weols singgah restoren jejantas sg buloh sebab aku ngan kak maz tetiba terbayang2 kenikmatan rootbeer floot a & w...bes bes...

6 Comments:

Ibnu Hasyim said...

tigris malaya..
kalau tigris biasanya di iraq.
apake malaya sudah jadi iraq?
negaranya hanco-lebo..
hingga makhluknya
sudah berpakaian compang-camping?
macam gambar 'love is all aruod'?
maaf..
guru-gurau.

~ziey~ said...

heheeheheh....kalau aku...ala-ala ice breaking merangkap merapu laaaa....biasalah kan....time brain storming kemain lagi cakap...bila tang implement...habuk laa.....

IBU KUMBANG said...

wah nok, pastu ceduk2 ais krim tu kan.. macam syiok jerrrr...

Cyberwira said...

hampir aku terlupa ttg kewujudan A&W yer..dah lama dah aku tak pi. sedap tu.

tigrismalaya said...

ibnu hasyim - gambar 'love is all round' adalah hiasan semata2 ~ tiada kena mengena dgn iraq atau perang sabil...gambar2 itiew akan ditukar mengikut tahap kejemuan tuan punya blog...thanks drop by sini..

ziey - sokong2...kdg2 buhsan ngan idea2 ketua2 nie..munyik senang tapi nak merealisasinyer kita yg menaggung

ik - mmg bes...

cyberwira - ptg nie melepak a & w bergether2

cokolat said...

nok... umah mak.. blkg rest jejantas tu je nokkkk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...