Wednesday, November 12, 2008

westport...

pagi semalam ader beberapa tempat nak pegi di area westport....dah agak lame tak masuk port nie..
seb baik customer aku tue free ari nie so dia suh dtg lepas kol 11 pagi....sementara nunggu, aku bekfast lite2 dalam keje sajork ~ 2 biji pau (lite2 ker...) dan ayo kacip timah dari petronas...

sambil tue sempat laa mensnap gambo guna hp sajork...gilo ko malu laa aku terang2 amat gitiew dok berposing sendiri dalam keta kan...kikikiki...

aku tak perasan pulak ejaan dia cenggini...nie yg ori kann??


sempat laa berposing berangan sendiri

silo tepung...kalo aku dapat job fumigation silo nie alangkah syorgaanyer...

nie keta2 yang blom dapat ap..dah berhabuk2 sume..

nie pon dah naik berhabuk dah...macam keta myvi sajork...tapi keta imported rasanyer..

lengang pulak area port ari nie..banyak tempat menarik untuk di snap tapi bukan utk dilawati, tapi aku takde pegi laa area yard tue ari nie...sgt kagum dengan kemajuan westport dan kecanggihan port nie...

gate pass under renovation...

tak tau pulak aku nak masuk westport skunk kena ader car sticker...terpaksa berhenti amek sticker tue

selain car sticker uols kena ader pas pelabuhan...masuk westport strict banget...dolu pakai nie pon dah ok...skunk masuk kuar dua2 kali kena bukak bonet keta...leceh tul..

skunk heading ke ffm pulak...malangnya pic sgt bizi katanyer dan takmo jumpe..sepatutnya aku jumpe dia semalam tapi semalamkan aku tak sihat...dia minta aku set up ari lain...naseb..naseb...sori teruskan next appointment with other customer at that same area..penat seh sbb badan tak sihat...huhuhuhu..

5 Comments:

Cakap Kosong said...

sian ko........jaga diri dan makan ubat!

atty's said...

elok amik air tu..nanti bertenaga..

Cyberwira said...

bagus air pearl tu.. tapi awas!! jgn ambik selalui.. sebab ianya boleh mendatangkan batu karang kalau ambil dos yg berlebihan.

Mrs Maznan said...

Salam singgah via blog pn coklat, nokk..aku pun ade gak pas pelabuhan mcm ko tu! dulu selalu pegi westport, skg bila dah kena transfer kat kl office, xde lar nak kena g sana lagi. panas kat port tu..tuhan jer yg tau!
p/s: like ur blog header! kelasssss sangat!

~ziey~ said...

naper ko mengamalkan kacep patimah cenggituew? Adakah kp verangan utk j jutawan...atau ko sdg berusaha utk menambah 'umat'.....ehehehheheheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...