Saturday, November 8, 2008

lets get loud!! oh yeh...

balik kemarin aku gi treatment rambut sat...pastu ijal cal...then weols janji jumpe kat abc..

dah abis makan bagai weols sambung borak sesambil dengar lagu2 r&b yang berkumandang dari kedai cd lanun yg dipasang kuat bagai hapa kat tepi kedai mamak tue...nengok jam dah dekat 630 petang...call mak lela sebab biasanyer dia dah balik keja time tu...so berjumpaan laa... weols sampai menambah lagi oder ayo memasing...

then weols wat plan nak kuar malam nie...mane lagi kalo ke tempat happening2 kan...dah abis gosipan bagai maka weols pulang laa ke sarang memasing...
dah jam 11 malam aku kontek budak 2 ketui tue...memasing cam tak pasti jer nak kuar ke idak...kendian aku tanye laa adie bole kuar tak dan minta dia jaga irfan...lalalala...~ padahal dah pat belas kali dah aku tanya dan dia da bagi pon...

laki mak lela dah tido dan adie mengayat sedas dua maka mokhtar bersetuju jaga syasha sebab adie bagitau mokhtar bagi kitorg kuar nanti esok malam turn diorg pulak kuar ~ nak nengok game keta katanyer...

dalam kul 1 pagi baru gerak ~ amik member kat keramat sebab dia lagi arif tentang kehidupan malam di kotakan...tapi kitorg dah bincang kotye tak dapat gi clubbing dapat cari pot2 lepak sambil bergebang pon oke jer laa....
sham kendian bawa weols pegi laa ke centro, kl sentral bangsar...musik dia banyak remix ngan house music..techno pon ader...jadi mak bagi 2 bintang drp 5...mak prefer r & b...

kat dalam sempat amik pic tapi tah camno hp aku tak kuar pulak flash dia...so bergambaran kat luar sajork demi nak mencapap pic kat sini..hahahahha....

ini laa gegambaran yang sempat dipetik di antara aku, ijal, lela & sham...

10 Comments:

cokolat said...

wahh.. rasa muda sekejap tgk gambor2 korang ni... mulalah akupun dah menggedik2 ni nak melepak dgn kengkawan mlm2...best ok!!!!

Cakap Kosong said...

syiokkkkkk ko kan bergebang sesama kekawan........tapi apsal hotmama cam perempuan melayu terakhir jer, sopan sangat !

chronicles of angelzz said...

wah wah uollss ibarat muda mudi rumaja ceria jerk...

harus kuar clubbing skali nie klaw ader masa...

tp tp tp i x clubbin cemana tue ha3

Nad Eusoff said...

wah..dah macam kanak2 ribena sumer..
cambest sajork!

IBU KUMBANG said...

waduh! syiok je nengok korang meronggeng!

tigrismalaya said...

cokolat - aku pon tetiba rasa muda kalo pegi tpt cenggitu..tapi sedih laa time bersiap nak kuar sbb baju2 zaman jahiliyah dah sendat2 padat nak2 tang perut...diet diet...

best kan sesekali kuar ngan member2...happening seh..next time ko join aku okeh..

ck - hotmama tetap anggun wpon
begitu...

coa - harus harus muda sentiasa..jom ar join kalo tanak clubbing kita poie tpt ader liveband pastu clubbing...larikss...hihihi

nad - best bersama member2 sekepala

ik - nak join??? minta permisi hubby okeh..

~ziey~ said...

ish...mak cayork laa laki koreng.....sporting gituew..

hOtMaMa said...

wah...giler banyak ko mencacap gegambaran ittew..! mana gambar hantu nih wei...hahaha..!!

mummysyafie said...

sonok nya leh hang out memalam camni kan..lepas tension ok gak ni

tigrismalaya said...

ziey - nyah, harus len kali ko join weols..sesekali jer..

hotmama - gambo umah hantu nanti aku capap bila dah takde ide..hihihi

mummysyafie - yaa betul...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...