Thursday, November 13, 2008

tag about relationships ~ dari ains

aku mc lagi ari nie uols...nie pon baru dapat bangun...tegak2 duduk trus nak hapdet blog sebab teringat ader 2 utang tag belum terjawab lagik...

tag nie dari ain....sowwy baru sempat jawab tag nie..


1. What is the relationship of you and him/her?
husband n wife

2. Your 5 impressions towards him/her
a) tersangat kuat bekerja ~ lelaki jawa mmg gitiew eh..(menurut fren of mine, ziey)
b) tak kedekut ~ pemurah kalo ader duit
c) suka tolong org ~ part nie aku kenkadang naik geram sebab ader member dia suka amek kesempatan, maklum laa kenkadang laki ai nie lurus sket..
d) simple ~ sgt ringkas dalam kehidupan baik segi pakaian, makanan, life (tue yg kdg2 ai naek hangin nie)
e) tak romantik ~ nie yang tak leh blah nie...sedeh laa aku sebab dia mmg tak pandai dr segi pujuk memujuk, beli hadiah pon kena tya aku dulu sebab takut aku tak suka/tak berkenan adiah tue...so kebanyakan adiah aku dah boleh agak aper yang dia nak beli..

3. The most memorable things he/she had done for you.
yg paling aku ingat time aku studi kat upm serdang dulu dia selalu kasi aku duit belanja, topup prepaid ~ walhal aku ader boipren dah masa tue...katanyer sedekah...terharu gue...

4. The most memorable things he/she have said to you?
syg awak....biu biu..~ lalalala...

5. If he/she become your lover, you will...
stand by him until death apart us n ofcos ending ngan kawin sehingga hari nie...

6. If he/she become your enemy, you will...

ganggu idup dia..muahahahaha...

7. If he/she become your lover, he has to improve on...
memula kapel ai suruh dia ubah penampilan diri ~ ai kan suka bergaya..perasan di sitiew

8. If he/she become your enemy, the reason is...
ader hubungan dengan pompuan lain awas...

9. The most desirable thing to do on him/her is?
jadikan dia sorg bisnesman berjaya..with my moral support laa..

10. The overall impression of him/her is...
bertanggungjawab

11. How do you think the people around you will feel about you?
cam sombong tapi bila didekati sangat peramah okeh..

12. The character of you for yourself is?
suka gelak and wat lawak

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
panas baran

14. The most ideal person that you wanna be is?
kalo boleh undur masa ai nak belajo penuh tekun supaya senang nak letak diri mana2 pastu ai nak jadi cam steve irwin bole...

15. For the people who likes you, say something about them.
syg aku...terima aku seadanya...thank u to all my fans ~ sambil melambai ala2 miss unibesah...

16. Ten people to tag ~ ramai giler nk tag smpai 10..
kalo aku tag nie korang wat ker tak...sila buat okeh...jaga2...tak tau laa kalo korang penah wat ke idak ..kalo penah wat so takyah wat lagi laa kiranya...jujur okeh!!

1) ziey
2) cyberwira
3) hotmama
4) mummysyafie
5) cakap kosong
6) ibu kumbang
7) cronicles of angelz
8) marinahunny
9) cokolat
10)nad eusoff

17. Who is no. 2 having a relationship with?
tah laa..banyak bebenor mumunyer..

18. Is no. 3 a male or a female?
pompuan melayu terawal

19. If no. 7 and no. 10 were together, would it be a good thing?
as a fren mmg it always be good thing

20. How about no. 5 and 8?
member2 blog..macam peramah ~ tak penah jumpe di alam realiti

21. What is no. 1 studying about?
nie cosmate gue..dia nie studi biology ~ kojo kat pusat sains negara....sila minta tiket masuk free....ai lariksss laju2...

22. Is no. 4 single?
dah kawin pong

23. Say something about no. 6
cam peramah..ble kita nak jumpe...suka baca blog ko

that's all..utk mereka2 yang kena tag tue sila laa merajinkan diri memasing....

10 Comments:

Cakap Kosong said...

nok..............campo ko dah 4 org aku utang tag!

cokolat said...

weyyy... aku pantang 8 bulanlah weyy!!! kalo langgar pantang... kuar susuk2 aku ni nantiii...!!!!

huwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! keji koooo!!!!!!

hOtMaMa said...

wahh..mc lg ker uols..!
tag lg... yg ijal tag hari tu tak buat2 pun lagi... ko pun nak tag gak..ciss.. kalau rajin aku wat eh..hihihi..!

tigrismalaya said...

ck - tak dulik...cpt ker lambat ko kena wat gaks...

cokolat - kikikiki...biar susuk emas berlian kuar dari muka ko..eh bukan ker ari tue ko dah makan pisang??

hotmama - ko pon sila wat okeh seblom aku cerca ko...

chronicles of angelzz said...

postpone smpai lpas exam okeyh...
x sbar nk choti2 malaysia =P

syanis said...

heheheh bagus.. bagus...

p/s... nak bgtau mmg laki jawa kuat bekojer... heheh.. sbb ai keturunan jawa... juga... hihi

IBU KUMBANG said...

hamboi! kemain lagi ko nok. ni macam mandatory!

marinahunny said...

oowwhh kena tag plak..ok ye nanti saya wat ye...

mummysyafie said...

auk..aku utang dulu erkk..ada free kang aku jawab

Cyberwira said...

test

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...